Gamze__79 Kızlar yarın sabah detaylı ya gircem çok heyecanlıyım inş bebiş yüzünü gösterir bana önercegınız seyler varmı bunu yap bunu yapma dedikleriniz tavsiyelerinizi bekliyorum
mucizem42 Gamze__79 tatlı ye canım ben 19 haftalık gitmiştim tatlı yedim 1 saat önce bebeegim gayet hareketli idi inşallah seninde öyle olur 🙏
Oguzhanberraselina Gamze__79 benimde 4 gün sonra canım 22 haftalik giricem.Araştırdım portakal suyu ve çikolata yersen iyi olur bebiş hareketli oluyormuş
Gamze__79 mucizem42 inşallah canım benim hareketli oldugunda hani bakılıyor her yerine ölçüm alınabiliyor demi hareketli olunca
Gamze__79 Oguzhanberraselina çikolatayı duymus tum canım ama portakal suyunu duymamıştım aramızda 4 gun varmıs Bende 22 haftalıgım
mucizem42 Gamze__79 evet hareketli olunca kısa de sürüyor 20 dk da baktı herşeyi netngordu pozisyonunda tam istediği gibi idi elinyanaginda birde fotomus var 🙏
Gamze__79 mucizem42 girdim canım sabah cok şükür r hersey normalmiş bizim bebiş utangac cıktı tam yüzüne bakacakken eliyle kapattı yuzunu kaç defa sonunda gördük ama doktor dedesi pes etmedi 😂
mucizem42 Gamze__79 gözün aydın canım çok güzel bir duygu rabbim cümlemize sağlıklı solihhatli almayı nasip etsin inşallah🙏🙏
Gamze__79 Senademir04 normalde devlete gidiyorum ama ayın 22 sinde randevum devlette ona girmifwö geri çünkü dün özele gittim ayrıntılı için
Senademir04 Ben detaylı diye girdim muayene 5dkk anca sürdü devlet Hastanesi’nde yarın perinatolojiye randevum var şehir Hastanesi’nde renkli ultrason veriyolarmi bilen varmı 25+3gunluk inşallah bakar 1hafta geç kaldım