Ecmel06 Kızlar karnım sert bir şekilde mutfak dolabının keskin kenarına çarptı nasıl oldu anlamadım. O an canım yandı ama hemen geçti. 22 haftalığım bir sorun olmuş mudur bu konuda deneyimi ya da bilgisi olan var mı
GunesliGunler_ Ecmel06 bende çekmeceye çarpmıştım 2-3 ay önce şu an 38.haftadayız korkmayın 😊 Allah ın izniyle Bişey olmaz
Yrnnry Ecmel06 agrın yoksa bısey olmaz canım merk etme harketletını kontrol et yınede bende calsıtıgım yerde hastadan tekme yemıstım cok sukur bısy olmadı
Lara35 Ecmel06 annem küçük erkek kardeşime 8 aylık hamile idi bir kova dolusu suyu banyodan kaldırıp balkona götürürken kolidorda düşmüştü .(neden böyle bir şey yapmaya cesaret ettiğini hala da bilmiyor ) Şükür bir şey olamamıştı.Geçmiş olsun sizinde bir şeyiniz yoktur inşallah .🙏
Ecmel06 Lara35 İnşallah çok sağolun yorumunuz için. Kaza geliyorum demiyor annenizin de boşluğuna gelmiş olmalı
Zehrakhr Ecmel06 ben düşmüştüm 😂 hiç bişi olmuyormuş ammiyon sıvısı koruyor gönlünü ferah tut kanaman olmazsa tabi 💋
Prnss__24 Ecmel06 benim kızım merdaneyle oynarken karnıma sapladı bildiğiniz 😂😂😂30 haftalıktım çok şükür bir sıkıntı olmadı