Deletedmom455465 Kizlar fitil olarak denedim mantar oldum. Agizdan alıyorum karın ağrısı yapıyor halsizlik yaptı sizde ne gibi yan etki yapiyor kizlar
Peperonni Deletedmom455465 Uyku yapıyor bende dudaklarım kuruyor sanki vücudumdaki bütün suyu emiyor. Sersem oluyorum bir de
Elmas_1 Deletedmom455465 Mantar bende de yaptı iğneye geçti doktorum bı sorun isterseniz sizde doktorunuza
Gmz-aykt Deletedmom455465 yaklaşık üç aydır kullanıyorum fitil olarak sık sık çamaşır değiştiriyorum bı sorun olmadi ağızdan alınca sersem yapıyor beni
Bebikomm Deletedmom455465 3 ay kullandım fitil olarak hiç bir yan etki yapmadı ama hap olarak kullananlarda yan etki yapıyormuş baya
Ezgidoga Deletedmom455465 ağızdan alıyordum yan etkisi fazla oluyordu doktorum fitil olarak önerdi fitille yan etki çok daha az, oral alımda uyku ve sersemlik yapıyordu çok fazla
maviiiayyy Agizdan aldim bir sure booolll uyku çokca sersemlik ayakta zor duruyodum vucuttan atana kadar yururken havaya adim atiyordum sonra fitil olarak kullandim baya baya hafifledi nerdeyse yok gibi etkisi