Adaninannesi25 Kizlar iyi akşamlar bu akşam üstü ayağa kalkar kalmaz kaburgaların arasından başlayan feci bı ağrı girdi bütün karın bölgemde var sanki içimi bıçakla kesiyorlar gibi nefes bile alamiyorum canımın acısına uzaninca geçiyor ne yapabilirim neden olabilir ?
N_3637 Adaninannesi25 off bu dert beni gece bile uykumdan uyandırıyor bazen egzersizlerle yurumeyle bazen geçiyor geçenlerde hiç bi şekilde gecmedi bi sitede bacakları yukarı dikip bi kac dk o pozisyonda durulursa geçeceği yazıyordu onu yaptım geçti Allahtan.. gecenin bi vakti oldugu için hatta rahatlayıp uyuya kalmışım bi uyandım bacaklarım uyuşmuş artık 😅😅
N_3637 Adaninannesi25 ilk bunu yaşadığımda tam mideyle kaburgalarımda hissetmiştim ve o kadar siddetliydi ki dedim heralde kalp krizi geçiriyorum jdjdkdj
Mimii94 Sıcak su içiyorum ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum evin içinde turluyorum 🙏🏻🌸 SeherMercimek Adaninannesi25
simgc Aynı durumu bende yaşıyorum canım doktor gaz sancısı dedi. Gaz yapmayan yiyeceklerden uzak dur hafif egzersizler iyi geliyor kendini cok yormadan. Hafif yürüyüşler yap iyi gelir dinlenmene bak
SeherMercimek Aynı durum bende de var… sıkıntı çekiyorum. Bacaklarımı dikincede geçmiyor. Doktorum ılık süt iç demişti, bnde süt hiç içemiyorum. Kimyonlu çörekotlu yoğurt falan yesem iyi gelirmi ki.
Adaninannesi25 SeherMercimek ben süt ve yoğurt a bayilirdim ama hamileliğimden beri yiyemiyorum içemiyorum şişkinlik yapıyor anında çıkartmak zorunda kalıyorum 😢
Zisanince Adaninannesi25 ben hastanelik oluyordum ilk hamileliğimde hep ondan dolayı ayaklarımı sıcak tutuyorum kalın ev botu aldım çift çorap giyiyorum kalın giyiniyorum olmuyor
Adaninannesi25 Zisanince hep sürecek mi peki hamilelik boyunca insan korkuyorda bir şey oluyor diye 🤷🏻♀️
Zisanince Adaninannesi25 sürer benim tam 9 ay sürmüştü şimdi giyiyom iki kat çorap iki kat alt atlet kalın üst ayaklarıma da ev botu hiç bişe yok hamilelikte Bünyen çok hassas oluyor ondan dolayı kendini sıcak tut