Ozlemdrn 11.haftadayiz bugüne kadar boylr olmadi bugün midem çok bulaniyo ilac ictim gene gecmedi ya birsey diyin napim😞😞😞
anneyimmm42 Ozlemdrn bende 15 haftalık hamileyim canım ilk zamanlar pek olmadı bulantı ama bu ara çok var
Gk_ilknur1 Ozlemdrn Bende 11 hafta oldu gebelik başlarında hiç bu kadar bulantım olmamıştı şimdi bir şey yiyemez oldum 🥹🥹
Mervevera Haftanın son günündeyim dun yüne midem bulandı afedersiniz yatak yorgan ust baş batırdım hep .. maalesef ilaç kullanmama ragmen devam bulantılara yapacak bir seyim yok
Aysila-1 Bulantı ilacı kullanın bu haftalarda geçiriyor prilam kullanıyorum ben 35 hafta oldum hala kullanıyorum umarım sizin o kadar sürmez. Beyaz leblebi salatalık ve sade soda da iyi geliyor
Ozlemdrn Aysila-1 süreceğe benziyor Bende o ilacı kullanıyorum bebeginjz erkek mi kimin bulantısı çoksa erkek oluyor merak ettim alakasız mi
Mervevera Ozlemdrn Valla cıkacagı varsa her sekilde cıkıyor bakıyorum herkes cok istahlı ben cok az yemek yiyorum hamilelik basından beri ama cok şükür bebegin kilosu iyi
Aysila-1 Ozlemdrn erkek ama bunun cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum tamamen bünyeyle alakalı hormonlar herkeste farklı tepkiler ortaya çıkarıyor