Elif13t Merhabalar. Sağ kasıgıma 2 dk da bir sancı gibi birşey giriyor. Yaklaşık 2 saattir geçmiyor. Şiddetli bir agrı degil. Bugün biraz iş yaptım yoruldum, mutfak dolabına uzandım tabak koydum. Endişe edilecek birşey var mıdır
Hatice_gzr2505 Elif13t yorgunluktan olmustur canım genelde ileri haftalarda da aynısı olacak çünkü ağırlar çoğalacak her hangi bir kanama lekelenme yoksa endişe etme normal çünkü vücut yoruluyor çok iş yapmasan bile ayakta durman bile o agrılwrı çekmeye yetiyor 🙏 umarım iyileşirsin parol iç biraz vücudun ısınır rahatlarsın içtin mi bilmiyorum ama
Sibelllettoo Elif13t tam 19. Haftada kasıgın alt kısmı bacakla genital arası bölgemde sızı oluyordu bende de gerçi hala var da. 23. Haftadayım biraz hareketsiz kalayım yürüyüş yapmayayım çok aşırı şiddetleniyor. Doktora sorduğumda normal dedi.
Elif13t Hayalimdekiseruven inşallah normal birşeydir. Dolaba uzsndıktan sonra girdi çünkü. Birşey olcak diye çok korkuyorum
Pelinakcn Hayalimdekiseruven bende 12.haftaya başlıyorum yarın sol kasığımda beni aşırı rahatsız etmeyen ama hiç geçmeyen bir ağrı var sürekli sanki tuvaletimi çok uzun zamandır tutuyormuşum gibi, endişeleniyordum bende rahatladım biraz
Busraisik Hayalimdekiseruven merhaba benimde daha çok yeni yarın ilk kontrol için doktora gideceğim. Beta değerim yüksek çıktı. Ama kasıklarım ağrıyor sancı giriyor sanki üşütmüşüm de adet oluyormuşum gibi normal mi bu
Hayalimdekiseruven Pelinakcn bebek yerleşiyor derler genelde çok çektim ben kaşık ağrısından oturup agliyordum
Elif13t Hayalimdekiseruven agrı gibi degil daha çok sancı gibi. 2-3 dk da bir giriyor. Sizin de öyle mi oluyordu
Elif13t Hatice_gzr2505 yok içmedim dayanamıyacagım birşey degil çünkü. Sadece endişe ediyorum canım birşey olmuş mudur diye. Teşekkür ederim bu arada yorumlarınız için
Hayalimdekiseruven Busraisik bende hamileliğimi ilk öğrendigimde her saniye lavaboya gidiyordum sankit her an adet olcakmisim gibi 20.haftalara kadar çok normal 😊