201010 Kızlar 24. Haftadayız gün gün harkt sıklığının değişmesi normal mi ? Mesela 2 gündür baya hareketliydi son 2 gündür de o günlere göre daha az hareketli 😑
Civcivinannesiii 201010 genelde pozisyon ddgistirdiginde yani sırtını dönup yapttiginda hareketi az hissedilir ve derinden gelir endise etmeyin oyuzden cok normal😊
Eda0007 201010 ay o haftalarda post açmıştım bebek hareket etmiyor ne zaman gideyim doktora diye herkes şuan hep uyuyor r gün hissetmemek normal demişti. şimdi 30’a giriyoruz hiç durmuyor 😍
Kasev Aynı konudan dolayı acile gittim gecenin bi vakti 😅 normalmiş her hareketini hissedemezsin ilerde daha kuvvetli olur dedi merak etme sende canım 26 haftalık oluyoruz hala 2 gün boks maçında 2 gün ful yatışta😄
Cansuzana Ay bende 24 haftalık hamileyim resmen bu hafta çok korktum bişey mi oldu diye bı gün iyi iki gün kiprdamsi çok az 😂😂
Kasev 201010 aylık kontrolünde sorabilirsin doktoruna şuan hiç strese sokma kendini. Mesela dün tekme tokat beni döven bebe bugün sanki uykudan kalkmıyo akşama kadar 1 2 kez hissettim o da derinden ama normal olduğunu biliyorum
201010 Kasev hissediyorum ara ara ama 2 gün önceki gbi daha belirgin sert değil. Gece daha çok hissedyrm hareketlerini
yasemin0007 Tam bende aynı soruyu soracaktım karşıma çıktınız ıcım rahatladı bende 24 haftalığım ıkı gün çok hareketli ıkı gün az demek kı normalmıs
Minikkusummmm Ecceee net olarak belirgin hareketlerini 21.haftada hissettim. Ondan önceki haftalarda çok az seyirmeler olurdu.
201010 Ecceee 17. Haftada göbeğim pıt pıt atmaya başladı 20. Haftada tam olark haretklerini hissetmeye başladım benimde ilk hamileligim 🥰
Ecceee Minikkusummmm 17.haftaya giricem ultrasonda bayaa hareketliydi ama ben hiç bi şey hissetmiyorum öyle seyirme falan da yok..ilk gebeliğim hissederim inşallah ben de 🙏
Minikkusummmm Ecceee hissedersin Allahın izni ile stres yapma minikler bizi merakta bırakmayı seviyorlar 😊
201010 Eda0007 maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ,🤗 işte ana yüreği panik yapıyoruz hemen 😍
Ecceee Minikkusummmm başından beri herşey hemen olsun istiyorum 🙈 hemen karnımda büyüsün diye bekliyorum hemen karnım çıksın hareketlerini hissedeyim ☺️ Sanırım ilk zamanlar ve ilk hamilelik olunca böyle oluyor 😁