Nzlasln Tugbashn ben levotiron kullanıyorum 25 ml benimde ve ben gebeliğimi ilk öğrendiğim günden bu yana kullanıyorum doğuma kadar kullanıcm sizde hiç aksatmayın
2melekannesii___ Tugbashn Bebege zarari olsa dr neden kullan desin ki canim. Ben ilk gebeligimde 50 mgr olani kullandim suan 2. gebeligim 25 . mgr olani kullaniyorum. Kullanmazsan bebeğe geciyor vitamin düşüklüğü oluyor dr oyle demisti
Tugbashn 2melekannesii___ tesekkur ederim bende 25 mlg olarak basliyacagim saglikla gelsin insallh bebisler
Bebek-C Benim de gebelik için yüksek çıktı. Önce 25 mg levotiron kullandım kontrole gittiğimde değerim düşmediği için 75 mg’a çıkardı. 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğim bakalım İnşaAllah düşmüştür.
Bebek-C Tugbashn çok hatırlamıyorum açıkçası. Gebelikten önce de vardı bende yükseklik ilaçla düşmüştü. Gebelikte de 7. haftalarda yaptırdığım tahlilde yüksek çıktı ancak o dönem doktor değiştirdim filan derken sarktı durumlar. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve şu an 28+2 günlük gebeyim.
bukusum Durununannesi46 canim benimde yuksek cikmis ilac verdi doktorum sabah ac demis. Dedigin gibi kalbim carpiyor benimde. Simdi aldim ilaci kahvalti yaptim ama yine aciktim icsem olur mu ki
Durununannesi46 bukusum bugünlük iç bişey olmaz ama normalde sabah ilk işin açken bu ilacı içmek olsun. Ben sabahları WC’ye kalkınca içiyorum, sonra geri yatıyorum. Unutmamış oluyorum uyanınca da direkt kahvaltı yapabiliyorum direkt