Drkmls İlk gebeliğim erkekti hiç bulantı yaşamadım şimdi 2. Gebeliğim ama çok bulantım var herkes cinsiyeti başka diyor böyle bişey olabilirmi?
Cananyildiz Drkmls alakası yok çünkü çevremde aynı cinsiyete hamile olup farklı şeyler yaşayan cok kisi var bu konunun cinsiyetle pek alakası yok
Selin12- Drkmls canım benim 3 de kiz çok fazla bulantim oldu özellikle 3.sunde çok dahq fazla oldu herkes farklı dedi aynı çıktı
gmzzn Drkmls kişiyle alakalı bi durum bu, cinsiyetle değil. Hamileliğimde bir kere bile midem bulanmadı, kızım oldu☺️
ElfErk Drkmls benim kızım olucak.. ama bulantim ilk 3 ay biraz oldu, sonra bıçak gibi kesildi.. ablamin da kizi war mesela ama o 9nay boyunca kurtulamadı bulantılardan,kusmalardan.. böyle şeylere pek inanmıyorum ben 🤷♀️
Kbrazcan Drkmls kızımda hiç bulantı olmadı şimdi erkek nasipse 15 haftalığım bulantım devam ediyor 1 hafta önceye kadar kusuyordum da 🙄
CansuDRY Drkmls Bu tarz genellemeleri doğru bulmamakla birlikte, benim hamileliklerimde kızlarda midem daha hassastı. (2 kız 1 oğlan) (Üçünde de bulantım olmadı. Kızlarımda mide yanmam çok oldu ilk 3 ay.)
eslemsi Drkmls alakasi yok her gebelik bambaska. Ilk gebeligim kotu gecti baya bir kizim oldu bunda masallah hamile gbi hic degilim bir cicegim daha oluyor
Azra_Mom Drkmls alakası varmı bilmiyorum ilk gebeliğim bebeğimde kız aşırı bulantım oluyor ilaç içmezsem ve 28+2 yiz geçmedi geçmiyor
Yavrukusumm İlk hamileliğimde oğlumda hiç bir belirtim yoktu bulantı vs şuan ikinciye hamileyim kızım olacak bu hamileliğimde bulantım ilk üç ay çoktu
Azra_Mom Gulayozden prilam dr kullanıyorum tavsiye ederim gece yatmadan iki tane alıyorum miss bulantı filan olmuyor ama 1 gün unutayım hemen su içsem kusarım
Ezgialp Drkmls ilk bebeğim kızdı perişan oldum 25. haftaya kadar prilam içtim. Şimdi oğluma hamileyim kızıma nazaran çok iyiyim ha yine bulantım var yine prilam kullanıyorum ama kızımdaki halimi hatırlamak istemiyorum
e-sude2118 Ben kıza hamile iken felaket bir bulantı vardı geceleri uykularimdan uyaniyordum şuanda yine hamileyim ve kizimdaki kadar bulantım yok henüz cinsiyet belli değil ama bünyeye göre değişiyor herkesin hamileliği aynı değil