Brfant22 iremcannn1907 zayıf olunca daha çok kilo alınıyor diye kendimizi rahatlatalım o zaman ne yapalım 😂😂🤷♀️
Ozgrwili iremcannn1907 anaaam masallah ya hic bu kadarini duymamistim ilkinde bende 20 kg almistim saniyorum rekor bende😜
Hilalkhrmn417 Hilalkhrmn417 he 74 ile kaldım ama mide bulantilarindan 5 kilo vermiştim 69 kiloya düştüm üstüne 7 kilo aldım 😊
iremcannn1907 Brfant22 aynen öyle halimden de çok memnunum 😂 ama doğum yapalı 2 ay oldu 22 kilo verdim bile bizde kilo kalmıyor maalesef 🤦🏻♀️
Marrywollss 53 ile başladım bu serüvene şu an 35. Hafta 65 oldum 😂 tam 12 kilo oldu. kızlar nasıl becerdiniz bu kadar az kilo almayı siz ya🤭
TubaDuruFeridun mervetezelaslan Doğuma 2 hafta kaldı 7 kilo almışım. Ama bir kaç hafta önce kovid geçirdim ve hiç bir şey yiyemedim nerdeyse..
iremcannn1907 Ozgrwili bende kendimden beklemezdim bu kadar, zayıf hamile kalınca saldım galiba biraz 🙈😂
edanurbalci Brfant22 yok kız 35 haftalığım 14 kiloyla bende rekor 😄😄 zorumada gitmiyor değil yani inş veririm doğumdan sonra
Brfant22 edanurbalci Herkesten kiloları verdiklerini duyuyorum ya, veririz bence, bende hiç takmıyorum şurda kaldı 10 günüm doğuma sonra zaten gidecek inşallah 😂😂
bademcicegi 13+4 haftalığım…Halen kilo almadım, hatta bir kilo verdim. Normal mi ? Ne zaman kilo almaya başlıyoruz?
Melisa-97 mervetezelaslan 27 haftamdayim 3 kilo verdim gebelik şekeri olunca biraz korkudan birde sağlıklı beslenme olunca kilo verdim ☺️
Sena_liya Melisa-97 aynı durumdayiz canm bende 27 haftamdayim gebelik şekeri çıktı diyet ve ölçüm yapıyorum…düzensizlik devam ederse insüline geçecek sanırım… Sen neler yapıyorsun bu konu hakkında diyet listen nasıl ise yarıyor mu 🤗🌹