Demirssmomm Kızlar oğlum için kendim süs malzemeleri yapmak istiyorum. İnternet siteleri hem biraz pahalı geliyor, hemde kendim uğraşmam istiyorum. Önerilerinize açığım. Birde yapışkanlı stiker veya hediye kartlığı yaptırdığınız siteler varsa paylaşır mısınız?
Cilekreceli1514 Demirssmomm ben şişe aldım canım sticker bastırdım ister içine jelibon veya kul lokumu koy istersen minik kolonya şişeleri yap
Cilekreceli1514 Demirssmomm bir de bi sayfaya keçe anahtarlık yaptırdım fiyatları uygun duygununkecetasarımı diye sayfa instagramda
Mucizebebellerim_ Demirssmomm canım trendyoldan 100 tane si 100 lirayaydı sanırım kolanya şişesi aldım bende sticker yapıcak yer bulamadım
Oznur35 Demirssmomm benim görümcem yapıyor kokulu taş çokta güzel bana yaptı istersen sorarım senin için
Demirssmomm Cilekreceli1514 stiker nerde bastırdınız acaba? İnternette mi instagramda mı, güzel güvenilir bir yer arıyorum
Cilekreceli1514 Demirssmomm İnstagram da gayet güvenilir çok güzel geldi anahtarlıklarım . Stickerı da ozalitçiler yapıyor çok da uygun 50 tanesi 30 TL ama sayfa dersen digitalmagnet diye bir instagrama sayfası ve internet siteleri var burdan da bakabilirsin
Demirssmomm Mucizebebellerim_ bende günlerdir bakıyorum güvenilir bir yer bulamadım. Post açtım ama pek geri dönüşte olmadı 🤦🏼♀️ Çarşı pazar stiker arıcam galiba
Cilekreceli1514 Mucizebebellerim_ canım tüm ozalitcçiler yapıyor tarif edince ilçendekiler için yaz bak internetten. Ama uğraşamam dersen digitalmagnet diye bir sayfa var ordan modeller çok sipariş verebilirsin
Demirssmomm Mucizebebellerim_ bende aldım kolonya şişesi, fiyonk aldım, içine kolonya koymayı düşünüyorum bu pandemide en kullanışlısı o ama stiker sorunu yaşıyorum