Lutfenolsun Ben öğretmenim. 24. Haftada izne ayrılmayıp çalışmaya devam etmek istiyorum. Bunun için yapmam gereken extra bişey var mı?
Tubmavi Lutfenolsun aynen devam edin ekstra bir şeye gerek yok benim çarşamba iznim başlıyor salı da boş günüm bi pazartesi çalışacaktım ona da gelme rapor al dedi müdürüm. Bugün ayrıldım ben de çok heyecanlıyım 😍 aynı haftalardaysak sizin de yaza denk geliyor doğum aktarma da yapamayacaksınız neden ayrılmadınız ?
begonvilko Lutfenolsun sonraya atılmıyor da canım neden kullanmiyorsun, dinlenmiş olursun hem hazırlıkları rahat rahat yaparsın. Tabi en iyisini sen bilirsin ben de öyle yorum yaptım ama 🙈 eğer ayrılmayacaksan hiçbir şey yapmana gerek yok. 32’de çalışır ya da çalışamaz raporu almak gerekiyor. 24’de eğer çalışacaksan bir sey yapılmıyor.
Bsrbsrrr Lutfenolsun benim çalıştığım kurum eğer ayrılırsam 32. De calısamaz alıp ayrılmam gerektiğinin daha uygun olcağını söyledi 5 haftam boşa gidicek diye bende ayrılmadım 37 de ayrılırım Allahtan birşey olmazsa🙏🏻 Öyle olmassaydı ben coktan ayrılırdım 😁 32 de çalışabilir alıp calısıp 37 de tekrar ayrılırdım😭
Lutfenolsun Hamileliğin başından beri raporluyum. 22. Haftadayım, covid korkusuyla rapor almıştım, ama evde çok sıkıldım, psikolojim bozuldu. Zaten 32. Haftada çalışacam aktarmak için. Şimdiden başlayayım diyorum, bahar da geliyor.
Hamisannee Bsrbsrrr o sizin kararınız ama ben bugün 32 yim çalışmaz raporu aldım ama arkadaşım 32 de çalışabilir aldı başladı 5 hafta çalıştı doğum sonuna aktardı
Bsrbsrrr Hamisannee işte benim kararım ama ne yazıkki herşeye olumlu bakan bir kurum değil😊 bende 5 haftam aktarılsın diye ayrılmıyorum, doğum sonrası rapor almaya da çok sıcak bakmıyolar