teletabi erdem_agah Evet 4 tane dikişim var 🙈Aman dikkat edin ikinci doğum çok daha hızlı ilerliyor gerçekten
teletabi Nistik Açıkçası özellikle bişey yapmadım. Ama hep aktiftim yani hep hareket halindeydim evin içinde. Birde ben yerleri hep elimle silerim. Bunun bi artısı olduğunu düşünüyorum
Nilesea Efraimmm benim de ilk, bir yandan gelsin istiyorum bir yandan da içerdeyken daha rahat az daha kalsın istiyorum 😂 az kaldı düşünsene maksimum 2 hafta sonra bizimleler 🥰
Efraimmm Nilesea kız olduk 38 iki hafta bile kalmadı rabbim onları sağlıkla elimize almayı nasib etsin birde rabbim bizleri bir avazda kurtarsın inşallah korku heyecan hepsi bir arada
Buket_dadas teletabi ya kurban olurum cnm ya rabim sizlere uzun ömürler versin inşallah ya ne güzel suanda oglum bütüsün de bende bi tane yapıp sevsin istiyorum daha dün cocuk yokdiyenben bugün böylendedim sayende rabim mutlulugunuzu daim etsin inşallah 😍 😍 😍
Nilesea Efraimmm aynen 38 olduk, bende hiç panik korku yok şimdilik ama son dakka ne olur bilemiyorum🙃 aminn bir avazda inşallah, ilk doğuran yazsın o zaman burdan 😅
Efraimmm Nilesea aynn ilk dogyran yazsın bakalım kim önce doğuracak çok istiyorum kizlarr doğurdum postu açmayı🤣🤣🤣
Nilesea Efraimmm ben sakarya’dayım, uzakmışız baya 🙃 yarın sabah kontrole gidicem bakalım ne dicek doktorumuz, en son 2 cm açıklığın var demişti ama hala gelen giden ağrı sancı yok bekliyoruzzz
Efraimmm Nilesea bende aynı az önce geldim doktordan ama ishal sancisiymis geri yolladı bebişin keyfi yerindeymis
Bihteryc Esrasena aynısı bendede oldu belim ağrıyor aha diyorum geliyor herlde çıkıyorum pilates topunun tepesine. Ama meğersem covid olmuşum☹️ Benim ki doğdu teyzesi 39+0 da covidliyken kendisi yakalanmadan doğmak istedi. Kanalda değilse vardır bir sebebi benimkinin kordonu hem vücuduna hemde boynuna dolanmıştı. Oyüzdrn kanala giremiyormuş meğerse..
teletabi cerenayvz ilk doğumumu istanbul Zeynep kamilde yaptım. O doğumumda bunun kadar güzel ve eğlenceli geçmişti
cerenayvz teletabi yaaa orayıda cok met edıyolar karsıda dıye ben bıraz tereddutluyum bıde devlet acaba nasıl olur dıye dusunuyorm :)
teletabi cerenayvz Açıkçası ben çok memnun kaldım. Aslında bu doğumumuda orda düşünüyordum ama malesef beklenmedik şekilde doğum başlayınca kalkmam yasak olduğu için gidemedim burada yaptım doğumumu.Ama burdanda çok memnun kaldım doktorum ebelerim çok iyiydi gerçekten :)
cerenayvz teletabi anladımm nasıp boyleymıs :) ınsallah bana da dua edın kolaylıkla guzel bı sekılde gerceklestırıyım doğumumu doktorumdan memnun kalmış sekılde :))