Zeynepdgn50 Arkadaşlar biz bebek düşünüyoruz ve ilişkiden tam 16 gün geçti yarın adet günüm. Erken gebelik testi yapsam mı acaba
Bebegim0101 Zeynepdgn50 yapabilirisn cnm zaten varsa en dandigindr bile cikiyor.Ben hep normal testlerle ogrendm gebelklerimi adete 3 4 gun kala hemde
2kizanasi Eğer varsa normal testte bile çıkar silik bir şekilde bence pazartesi direk kan verin şayet adet olmazsanız. Umarım vardır 🐣
Derya3757- Bencede yap ben ilişkiden 5 gün sonra hissttem hamile olduğumu 7. Günde test yaptım çıktı ama benim hemen belirtilerim oldu nasıl böle çabuk belirti verdi anlamadım
2_prens_annesi33 Derya3757- canm ben iliskiden 6 gün sonra test yaptm ama negatif adetime 8 gün var moral bozmalimiyim
Rabiakltk5 Zeynepdgn50 kusura bakmayın çekinerek soruyorum ilişkinizi yumurtlama gününemi denk getirdiniz bide yumurtlama döneminde her gün mü ilişkiye girdiniz
Zeynepdgn50 Rabiakltk5 yumurtlama günlerime denk getirdik hamile kalma şansı yüksek olan günlerde ilişkiye girdik. 2-3 gün
rkyycbnn Zeynepdgn50 adetiniz geçsin Bi kaç gün öyle yapın daha gün gelmeden böyle test falan yaparsanız insan otomatikmen onun stresine girer
Derya3757- 2_prens_annesi33 hayır tabiki canım benim ilk ilişkimde oldu muhtemel belki geç döllenme olur sende belirti yok mu hiç benim sol kasığım çok ağrıyor mide bulantım da var bel ağrısı be hepsi bir hafta içinde oldu
[silindi] 2_prens_annesi33 Kız sürekli sana denk geliyorum habsha😂😂😂Adet günlerimizde aynı 😂Sende var mi degisiklikler?