Nimet72duran Kizlar merhaba benim ilk hamileliğim ve 31 haftalık oldum bana kan uyuşmazlığı testi yapilmadi ne zaman ve nasl yapiliyo ve bu ne icindir bilgi verebilir misiniz
zedan1903 Nimet72duran kan uyusmazligi testi var mi bilmiyorum ama esinin ve kendi kan grubunu biliyosan uyusmazlik olup olmadigini anlarsin zaten. 33 haftaligim bende banada hic yapilmadi ben biliyorum zaten olmadigini doktora kendim soyledim kan gruplarimizi o da yok dedi
zedan1903 Nimet72duran kan uyusmazligi oldugu zaman igne vuruluyosun. vurulmayinca cocukta kusur olma ihtimali var malesef canim. ilk cocukta degil ama ikinci cocukta gosterirmis oyle okumustum
Yzaman Nimet72duran kadın negatif erkek pozitif olunca kan uyuşmazlığı oluyor sonra test yapılıyor test sonucuna göre iğne yapılıyor bizde var doğum dan önce ve sonra iğne oldum
Bebek-C Kan grubunuz Rh pozitifse yA da hem eşiniz hem de siz ikiniz de negatif iseniz gerek duyulmamıştır. Çünkü kan uyuşmazlığı anne Rh negatif bebek de Rh pozitif olduğu zaman olur sadece.