Thurkan29 Tekraranne Beklerken bu duayı da mutlaka okuyun…“Bismillahirrahmanirrahim.Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrül vârisin.”
Ceyda76 Tekraranne ben ıkı ay klomen kullandım olmadı Pko görünümlüyüm bu ay femara kullandım 5gun olacak catlatma ıgnesı olalı .Agrım cok nıyeyse kasık agrım var baya
mommyinthefuture Ben de geçen ay klomen kullandım kimyasal oldu. Bu ay da klomene başladım. İğne de deniycem bu ay. Olur inşallah🌹
Krcaaa mommyinthefuture benimde ikinci ayım iğneli başladık bu Ay acaba ilacının dozu ne kadardı senin bana geçen ay günde iki yazmıştı
mommyinthefuture Krcaaa Bana geçen ayda tek doz yazdı bu ay da aynı.Geçen ay tek dozla da olunca gerek duyulmadı arttırmaya.
12siradanbiri Kizlar ben de kullaniyorum dun kontrole gittim doktor ustuste iliski dedi 4 gun boyunca burada okuyorum gun aşırı diyen cok sizlere iliski günleri hakkında ne dedi doktorlarinz🤔
Tekraranne 12siradanbiri bana cuma iğne vrrdi cumartesi den sonra gün aşırı dedi ama ben senin doktorun gibi üst üstte değerlendirmeye çalışıyorum
12siradanbiri Tekraranne insallah tutar canim klomende 3.ayim ilk ay igne vermisti sonrasinda gerek görmüyorum dedi insallah guzel haberler aliriz