Oglusununannesi06 Kızlar akıntım falan normal ama tuvalette idrar yaparken sanki alt taraftan da şu akiyormus gibi hissediyorum ama iç çamaşırında ıslaklık olmuyor bebek hareketleri iyi sizce idrarımı yaparken bebeğin suyumu geliyordur? Hafta 27
Siner Oglusununannesi06 amniyon sıvısını tutamazsınız. Gelse geldiği anda akar tuvalete gidene kadar beklemez. Tuvalette de normal idrar yaparken gelmez sanırım. Allah korusun keseden sızması lazım ki keseden sızsa normalde de sızar diye düşünüyorum. Ama içinize kuşku düştüyse rahatlamak için yine de bir muayene olun isterseniz. Doktor kontrolde anlıyo. Benim de çamaşırım ıslanmıştı bir kez. İçim rahat etmedi gittim. Muayene etti. Muhtemelen idrar kaçırmışsın sızıntı yok dedi
Oglusununannesi06 Siner aynn canım sizsa illa oturuncami sızacak die bende onu düşünüyorum ama ıslaklık falan olmuyor iç camasrda
Siner Oglusununannesi06 değildir inşallah. Belki psikolojiktir öyle bir korkunuz varsa yada sonuçta orası da büyüyor genişliyor oyüzden öyle geliyordur size. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🙏🙏