2_prens_annesi33 Kizlar ben eşimin gazına gelip erken gebelik testi yaptım biraz önce adetime 8 gün var ama testin ustunde şüpheli iliskiden 5 gün sonra %99.8 kesin sonuç yazıyor yani umudumu kesmelimiyim ne dersnz
Zehragniken 2_prens_annesi33 şüpheli iliskiden 5 gün sonra asla hiçbir test pozitif çıkmaz en az 10 11 gun geçmesi gerekir. Zaten çok erken yapmışsınız 2 3 gün daha bekleyin öyle erken gebelik testi yapın. Yine bisey çıkmazsa adetinizin geçmesini bekleyin
Mrv135 2_prens_annesi33 Ama beş gün içinde belki döllenme bile olmamış olabilir. Sizin en erken adet gününüzde yapmanız gerekiyor çünkü testler ortalama 15 günde sonuç veriyor.
2_prens_annesi33 Zehragniken evet bende erken olduğunu düşündüm ama eczacı esime iliskiden 5 gün sonra çıkar demis şaşırdım ustundede yazıyor onun zorlamasyla yaptm
Zehragniken 2_prens_annesi33 sen yine bekle adetin gecsin canım Rabbım gönlüne göre versin inşallah vardır:)
2_prens_annesi33 Zehragniken teşekkür ederim canım Allah razı olsun hepimize Rabbım nasip etsin inşallah 🥰