hcrelmli Kbrhmz61 benimde ayaklar ödemli 35. Haftada çorap giymiyorum hiç evde . Varis çorabı giy gündüz dedi doktor
Kubra1853 twinsmommmm Maşallah canım rabbim analı babalı büyütsün dua et bnada bn de ikiz kız bizde saglıkla kucagımıza alalım rabbim evladlarının acısınu göstermesin sana
Ceyduygu twinsmommmm Gözünüz aydın Rabb’im sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 Bizde 31 haftalık olduk artık ağrılardan ne gecem var ne gündüzüm,psikolojim bozuldu devamlı mutsuzum 😔 son günlerde göğsümün altı karnımın üst kısmına iğne batar gibi kramplar giriyor. Sizde de oluyor muydu
twinsmommmm Ceyduygu evett oluyordu. Gecelerı agrıdan agladıgım oluyordu. Doktora yalvarıyrdum ne zaman gelırler dıye,doktorum hep sen dayanırsın inanıyorum sana dedı. Dayanın,sabır cekin. 1 gün bile onlar için 🙏🏻🙏🏻 Yormayın kendınızı hep uzanın.
twinsmommmm Kbrhmz61 ben 28.haftamda 4 doz vuruldum cıger gelıstırıcımı. Kızlar dogdugunda hastanedekı cocuk doktorumuz ıyı kı vurulmuşsunuz cıger gelıştırıcıyı dedı. Aynı baskı bende de vardı. Çorap gıymek bir hayaldi. Ve evet ayaklarım inanılmaz şişti. Uzerıne basamıyrdum dıyebılırım. Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
twinsmommmm Ulkermadn zorla aldım günü doktordan. Hep bişanın gelırse ya da suyu gelırse ara dıyrdu doktorum gün şstiyrdum vermıyrdu,bekleyebıldıgımız kadar bekleyelım dıyrdu. Cok agrım var dıye zorla sldım günü :)
ikizleribeklerken twinsmommmm maşallah rabbim sonrasını da sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin . Bizler de sizin gibi sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah 36-37. Haftaları görelim maşallah küvez de az kalmışlar inşallah bizim de öyle olur.
twinsmommmm ikizleribeklerken amın inşallah. Rabbim herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 İnşallah saglıkla kucagınıza alın 🧿🧿🙏🏻 Dualarım sızınle 🙏🏻🙏🏻
twinsmommmm Ulkermadn aslında yaptıkları şey doğru olan,bence. Çunku 1 gün bebelerımız ıcın cok önemli 🙏🏻 Sen kacıncı haftadasın?