Sahnazyasar Arkadaşlar merhaba.Ben Kayseri şehir hastanesinde sezaryen olcam ama bir sorum var belki bilirsiniz Ben genel anestezi istiyorum belden istemiyorum acaba genel anestezi istiyorum dersem beni uyuturlar mı arkadaşlar?😞
miniktirtilim Sahnazyasar canim anestezi uzmani karar veriyor ona son haftalarda oraya gidiyorsunuz test icin zaten ona durumu izah edin panik atagim var falan diyin kanul ederler insallah
Mevaninannesiii Sahnazyasar panikatagim var de canm belki uyuturlar seni ama genelde spinal yapıyorlar
Sahnazyasar kckelf123 evet günüm verilecek 24 mart ama belden istemiyorum acaba genel desem genel yaparlar mı?çok korkak insanım
kckelf123 Sahnazyasar şey sorcaktım ilk gebeliğiniz mi genelde sehir, ve fakülte devlet gibi hastaneler normali zorluyor başka sağlıkla ilgili olunca sanırım sezeryan o yüzden kendi isteğiniz mi demiştim
2kizanasi Onu doktor karar veriyor heralde belki konuşursanız değiştirirler bilemiyorum. Ben spinal oldum ama çok korktum ve tansiyonum da oynadığı için bayılttılar beni böyle bişey de yapılabilir size de