Berna16 İlk 3 ay vinalac kullandım sonra onu bıraktırdılar efa Mom diye multivitamine başladım bide Demir ilacı kullandım şimdi magnezyuma başladık bana d vitamini yazmadı doktorlar efa Mom içeriğinde varmış okumuştum
Tugbademir Babysharkdutdutdut kanın düşükse mutlaka kullanman gerek kan ilaci. Ben kan ilaci omega 3 multivitamin ve d vitamini kullaniyorm
Hayalimdekiseruven Babysharkdutdutdut Vitamin ve kana başlamanız gerekiyor nasıl doktor o. sağlık ocağında ücretsiz kan ilacı ordan alabilirsiniz
Demirssmomm Babysharkdutdutdut folik asiti bıraktıktan sonra demir için maltofer, d vit damla ve efamom multivitamin kullanıyorum
Villanelle 12.haftaya kadar folik asit olarak q-folin kullandım. Sonra doktor önerisi ile yine folik asit de içeren omega 3 takviyesine geçtim. Adı innate pronatal
Dolunaybelinay Babysharkdutdutdut bende bugun 14 haftalık oldum hala da kullanıyorum doktor kullanacak sun dedi
Bebetoveannesi Babysharkdutdutdut 12 haftalığız doktor bu ay folik asitten sonra decavite başlıycaZ dedi onun içindende vitaminler ve folik asit var
Because Babysharkdutdutdut balık yağı içeren vitamin hapı verdi birde D vitamini damlası 🤲🏻Normalde vermesi gerekti size ☹️
02rabiakardas Babysharkdutdutdut Folik asitten sonra vitamin kan ve d vitamini takviyesine başlanılıyor. 26 haftalık hamileyim ve şuan bunları kullanıyorum
Burcutf Babysharkdutdutdut benim doktorum da öyle 12 haftayı bitirdim folik asiti kestim. Başka vitamin ilacı kullanacakmiyim dedim. Simdi değil biraz daha ilerleyen zamanlarda dedi. Özelde bir doktora gidiyorum. Bende özellikle sordum benim vitamin değerlerim düşük kullanmam gerekmez mi diye oda suan sendeki değerlerle bile cocuk beslenir seninde 2. Trimestirin ortalarında takviyelerle destekleriz dedi. Bende bekliyorum 🤷♀️
lilalilalila Babysharkdutdutdut regenesis Max diye bir multivitamin ve vegaferon fort diye bir demir hapı.