Meri3220 Msl22 kız iyi işte döndü mü dönecek mi diye düşünmezsin ilerleyen zamanlarda normal doğurmak için Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
Msl22 Crcs Ya valla oyle ama 20li haftalardan beri ne zaman ultrasons gitsek yukarıda oldugunu görmedim hep karnimda aşağıdan büyüdü
Msl22 Slnozclk Ya ben bastan beri boype görünce bide hep asagilara yasliyor kafasını yukarlarda durmuyor karnimda hep zaten asagi doğru büyüdü 🥺
Msl22 Meri3220 Amin canım inşallah tüm hamislerimizin ama çok değişik hareketler oluyo ya diyorum rabbim nasıl yaratiyorsun bizleri kafası aşağıda ya çıktı çıkacak düşüncesi ilk gebelik ya insan iste tecrübesiz 🤗
Tugceelanaz Bende 30 hafta oldum baş aşağada duruyor karnım sanki aşağda , doktor birşey demedi. Bazen sanki vajinada hiss ediyorum harektlerini 😅 inşallah başka dönmez doğru yolda şuan 🤣
Msl22 Tugceelanaz Valla ay ne güzel karnım çok asagida büyüdü böyle çıktı çıkacak gibi ondan korktum rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🤗
Tugceelanaz Msl22 Amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Rahım ağzı kapalıysa korkma doktorun bakıyordur zaten her kontrollde 🌸🤲🏻
miyopmom Sali gunu kontrolum vardi benimde bas yukari donmustu insAllah dogum pozisyonunu alir hayirla saglikla normal dogururum sag salim insAllah isteyen herkese nasip olsun 🤲🏻