Aseless Minigin_annesi0 üstüme montumu geçirip ayağımda terlik üstümde pijamayla çıktım valla kim uğraşacak kıyafet değiştirmeyle 😃
Irem2veysel Minigin_annesi0 pijama takımı hemde mavi 😄😄😄😄 ustumede pardesuyu giydimmi tamamdır kucağımdada bebem arabaya biner gelirim evime inslh
AysunUgur Minigin_annesi0 tabi herkesin durumu farklı kuzum, ben eğer iyiysem öyle yaparım diyorum ama sezaryen olursam o zaman işler değişebilir 🤷🏻♀️
Son_Almila Minigin_annesi0 rahatıma düşkünüm eşorfman ya da pijama ile çıkarım ev hastahane yakın ve özel arabamızla kulağa hiç de kötü gelmiyor insan nasıl rahat ve mutlu olacaksa onu yapmalı. Çoğu elbise vs belki hayal kuruyor doğum anı ve sonrası nasıl olacak muamma belki o anki ruh vs psikolojik durum zatn buna elverişli olmayacak. Çokta önemli mi eve dönüşte giyilen sizin soru da tuhaf olmuş kusura bakmayın. Millet abiye giyse herkes öyle yazsa abiye mi tercih edeceksiniz
AysunUgur Askiletotomsu ben Türkiye’de değilim kuzum, bilemiyorum ama olması gerekir diye düşünüyorum 🤷🏻♀️ Çünkü burda normal doğumda bile 3 gün hastanede kalınıyor, banyo yapmadan olmaz, olamaz 😁
elfmoom Minigin_annesi0 pijamayla çıkıcam, 2 dk için eşofman kirletemem 🤭 zaten arabaya binip eve gelicem direk 🤷🏼♀️
Aycan051415 Minigin_annesi0 ben tesetturlhyum bi esohman altı bide üzerine kapsonlu ayarladım çantama koydum onlarla çıkmayı düşünüyorum eve muhtemelen kayinbaba filanda gelcek pijamayla pek rahat edemem galiba
Minigin_annesi0 Aycan051415 galiba benimkiler de gelecek şehir dışındalar doğuma az kaldı gelcez demiyolar ben kimsem sanki dün görümcemden duydum geleceklerini😐 bende rahat rahat yaşayamıcam lohusalığımı kayınbabam hiç önemsemez paldır küldür her odaya girer
Aycan051415 Minigin_annesi0 o sıkıntı işte ya bide niye haber vermiyorlar böyle biseyin suprizi olmaz ne saçma dusunuyo şu büyükler benimki sadece akşama kadar kalıp gider iyikii
begonvilko Minigin_annesi0 nisan sonuna doğru doğumum nasipse. Muhtemelen rahat bir elbise ile hastaneye giderim, çıkarken de onu giyerim yine.
Minigin_annesi0 begonvilko benimde Nisan sonu Mayıs başı olacak giderken güzel bi kıyafet giyeyim bari gelirken de onu giyerim 😂
Yasemincee Neyle geldiysem onunla çıktım tayt ve Polar. Bu defa planlı olacak elbisem var düğmeli onu giyinip gidicem çıkarken de aynı şekilde onu giyip çıkarım ☺️
Ba_momss Minigin_annesi0 goderken6eahat bı tunik ve lastikli pantolon giymiştim zaten terliklerimle gitmiştim ayakkabı olmuyodu 36 num ayagim 40 num olmuştu çünkü. Onları giyip çıktım eve gecerkende rahat rahat. normal doğum yaptım ama yine de doğumdan sonra gobegimden yukarda bı sure nefes alıp verirken zorlanma yaşamıştım rahatlık önemliydi o an