gamzelinaz Selamlar kızlar. Yakinda Kayseri ye yerlesecegim ve orada yaşayanlara danısmak istedim. Muayeneler ve doğum için hangi hastane, doktoru önerirsiniz? Muayene ve doğum ücretleri ne kadar?
betulyc gamzelinaz diğer hastaneleri bilmiyorum ben memorial Ülkü Aksoy’a gidiyorum en başından beri çok memnunum muayene 400 doğum da iki paket var 9 bin ve 12 bin
ayseguuuLLL_ gamzelinaz System hastanesi Hüsne bostana gidiyorum memnunum 👍 muayene ücreti 230 eğer 1. Derece tanıdığın olursa %20 indiirim yapıyolar.
ahmetinoznuru gamzelinaz ben de hüma ya gidiyorum Cahit beye çok memnunum ilgi alaka konuşma üslubu çok iyi çok memnunum doğumu da orda yapmak isterdim ama ücretler yüksek maalesef. ücret konusunu net bilmiyorum eşim sendika üyesi olduğu İçin küçük bi indirim oluyor
Defneismam Merhaba canım özel kadın doğum hastanesi var ben oraya gidiyorum hüma kadın doğum hastanesi 140 tl benim doktorum muayene ücreti doğumda 3500 tl şuan daha uygundu ama zamlardan dolayı arttı iyi bir hekim sakin birisi tavsiye ederim
ikimelekannesii22 ahmetinoznuru bende cahit beye gidiyorum numarasını almayı unuttum acaba veriyormu birşey olduğu zaman nasıl ulaşmam gerekiyor
Ftsolgn gamzelinaz ben de Hüma hastanesinde Ersad batmaz’a takipliyim muayene ücreti sendika indirimi ile 214 TL,doğuma da 6 bin tl dediler. doktorumdan da çok memnunum
ahmetinoznuru ikimelekannesii22 bize de numara vs vermedi hatta tarama sonucu İçin vs arayın bizi dedi direk hastaneyi arıyoruz dahilisini o şekilde bilgi alıyoruz bi defa leke gelmişti onda da koştur koştur sabah gittik çok şükür onun dışında acil bi durum olmadı kuzenim gitmiş daha önce o numarasından iletişime geçtiğini söylemişti
muallimehanimmom5 gamzelinaz Hüma hastanesi Cahit gözüakça da doğumumu yaptım ilgisi bilgisi cok iyi 👍kesinlikle tavsiye ederim 👍 fiyatlar su an nasıl bilmiyorum danışmandan fiyat hakkında bilgi alabilirsiniz 🤗
ikimelekannesii22 ahmetinoznuru gittiğimde sorucam verirse alırım. İkili test fiyatını biliyomusunuz acaba diğer ay yaptırcam
TubaDuruFeridun gamzelinaz Acıbadem Fatma Kutlusoy çok tatlı güleryüzlü ilgili,istediğim an ulaşabiliyorum. Muayene 400 TL doğum ücreti de 8000 ama yılbaşından önce anlaştığımız için. Şimdi belki 10000 TL olabilir. Ama diğer hastanelere göre ayrıcalıkları var foto albümü vs gibi..
mervegly_7 gamzelinaz Kesinlikle Acıbadem Cemal ünlü 6. Haftamdan beri ona gidiyorum aklımda tek bir soru işareti yok bir anne neyi bilmesi gerekiyorsa hepsini biliyorum ilgisine hayranım bilgisine de 🤗 muayene ücreti 390 TL doğumu henüz konuşmadık inşallah Cemal ünlüyü seçersin 🤲🏻☺️
mirage333 mervegly_7 sizin extra birsey indiriminiz mi var acaba? Ben 450 tl veriyorum cunkü cemal beye