Tansum Böbrek iflas eder dediler. Böbrek deforme olunca eski galine dönmüyormuş. Hasar alırsa. Kesinlikle taktırmalısın başka şansın yok. Evet çok acı cektim ama iyiki de oldum. Yine olsa yine olurdum. O ağrılar çok artıyor canım. Ben en son yerde sürünüyordum. Çok şükür ameliyat olduktan sonra o kadar çok ağrım olmadı. Tamam evet yine çok oldu ama o kadar değil. Genel anestezi oluyor hiç bir şey hissetmiyorsun ki ameliyat esnasında. Ama sana tavsiyem, sen ameliyattayken hissetmeden sondayı taktır. Bana gencim diye takmamıslar. Sonrasında 4 kere taktırdım olmadı vs. Çok fena ağrı yaşadım. Ama sonda oturduktan sonra hiç bir sorunun kalmıyor tuvaletle ilgili. Tuvalete cıkmak en güç kısmı çünkü. İnanılmaz yanıyor ve böbreğe stentten idrar kaçıyor 7-8 gün sürdü bende bu. Perişandım. O yüzden taktır sondanı sen hissetmeden ameliyathanede. Sonrasında çok tahriş olduğu İçin inanılmaz açıyor ama anlatamam sana. Sonrasında parol ve morfin veriyorlar. Günde 3 parol hakkım vardı damardan ve 1 kereye mahsus ameliyat sonrası morfin. Onlar rahatlatıyor. Korkma mutlaka taktır. Sonrasında çok sürünürsün. Elbet taktıracaksın