2erkekannesiii Z_ecrin cnm Bol bol yumurta haşlama kaşar peyniri muz ve sade soda tüket ben 39 haftada 2820 doğurdum zayıf değil bence bana derdi zayıf bir çocuk diye ilk oğlum da 2920 doğmuştu
Bryunetka Z_ecrin Benimde o haftalar öyleydi alıyor ama işte bakalım sağlıklı gelsinlerde kilo mühim değil
Pinarr35 Z_ecrin kaşar muz ceviz bademm bide sut gunde 2 bardak icc ben ikizlere hamileyim masallah cokmguzel.gidiyor bunlqrla ole hamurisi ekmege düşmedim hic hep saglikli beslendim bide avokado
Nur-01-35 aysegulclk bunu bende denemek istiyorum bir zararı olurmu ki . Siz gece yatmadan önce mi ictiniz tadı nasıl peki 😇🥰
aysegulclk Nur-01-35 evet yatmadan önce içiyorum. Kendi tatlı bir tadı var normalde ama size kötü gelirse 1 çay kaşığı bal ekleyin
happybaby123 Ultrasonlar hep 200 gram oynar bana 2700 dedi bir gün sonra yine gittim 3 dendi iyi bence kilosu bu kadar takma kafana bu arada bizimde sezeryan 18 mart😂
user124578 Z_ecrin benimde geride canım ilk kızımda hep bir hafta gerideydi Buda aynı şekilde geride büyük ihtimalle 3 kilo doğmaz bu bebeğimde ama takılmıyorum ben her bebek 4 kilo doğmak zorunda değil
aysegulclk Z_ecrin nasıl anlaşıldı ağrı mı oldu ben de 2 sezeryan oldum 3 yu bekliyorum 37 haftadayim ve ayrılma olur diye korkuyorum bir belirtisi var mı siz de
Z_ecrin aysegulclk yanma olmuştu daha 29 haftalıklkken orda doktorumuz iç hat henüz iyileşmemiş ayrılmalar görüyorum demişt
aysegulclk Ince_imral Ben de 35 te başladım inşallah diğer çocuklarım gibi faydasını görürüm. 35+5 te 2500 gram dedi. Normal mi bilmiyorum doktor da birsey demedi. Önemli olan sağlıklı olması tabiki ama ne kadar kilolu olursa bakması o kadar kolay oluyor
Ince_imral aysegulclk tabiki öncelik sağlıklı olması kesinlikle 🤲🏻 Ama zayıf olunca biz anneler çok sıkıntı ediyoruz kendimize e bide çevrenin de dili susmuyor zayıf doğmuş bakabiliyor musunuz felan lohusalığımızı zehir ediyorlar en azından bi 3 300 doğsa yine yeter ☺️🤲🏻 Nerden aldınız keçiboynuzu tozunu aktardan mı
Esosunannesi_ aysegulclk canım nerden alıyorsun keçiboynuzu tozunu bı zararı olmaz demi birde bizim haftamız küçük ama 30+3 günlük içsem bişey olmaz demi
aysegulclk Esosunannesi_ aktarda oluyor. 2 çocuğuma kullandım su 3. ye kullanıyorum 1 tatlı kaşığı veya çay kaşığı da olur her akşam bir bardak sütle karıştırıyorum. Bir zararını görmedim.
Canssuu92 Bana da son haftalarda aynısını söyledi . Mide bulantım oluyor pek iştahım yok. Muz, fındık , ceviz , badem,yumurta, bakliyat (yeşil mercimek), et-tavuk-balık, kaşar peyniri , süt daha fazla tüketmemi söyledi