Ozummm41 Nermin_nur1 ben de 27. Haftadayım daha yaptırmadım. Daha önce gittiğim doktor 28 den sonra önerdi diye bekledim ama yanlış mi yaptım bilmiyorum. Siz neden yaptırmadınız
Nermin_nur1 MerveeD yok ben geç kalmadım aslında sağlık ocağı o güne tarih verdi yani 6 Mayıs’ta gel dedi hesapladım 28.haftama denk geliyor doktorada sordum olabilir sorun olmaz dedin
Nermin_nur1 AysunUgur ya bana sağlık ocağı 6 Mayıs için gün verdi o zaman 28 hafta oluyorum doktora danıştım oda olur dedi
Nermin_nur1 Ozummm41 bana sağlık ocağı o haftaya denk gelecek şekilde tarih verdi canım kendim olmak istemediğim için falan değil de 🤷♀️Doktora sordum oda olabilirsin sorum olmaz dedi
bahar-ebru Ben ilk dozumu 2 gün önce oldum. 20+3 haftalık hamileyim. 2.doz için de 24.haftada gel dediler. Doktoruma danıştım uygundur öneriyorum dedi.
AysunUgur Nermin_nur1 doktor olur demiş niye stres oluyorsun kuzum? Ben Almanyadayım burda sadece 1 doz yapıyorlar 30 hafta civarı 🌸
Ecekadir Nermin_nur1 banada 2 doz verdi sağlık ocagı ama 2 3 hafta önceydi kendi doktoruma sormadan gitmedim 28 haftaya gircem bende
AysunUgur Nermin_nur1 doktor tamam dediyse kimin ne dediğine takma, gördüğün gibi doktoruna göre değişiyo, herşeyde olduğu gibi…