CanselUrgnc Melekk12 gümüş kapak kullanmiyorum göğüs pompası olarak elektirikli mamajoo marka kullanıyorum çok memnunum
Melek3465 Melekk12 ben n11 den dün lansinoh u 637 t lye sipariş ettim daha gelmedi ama inşallah memnun kalırım 3 günlük anneyim sütüm var ama bebeğim ememiyor göğüs ucum yok elle sağıp veriyorum o da yarım saatte 5-6 çay kaşığı anca cikarabiliyorum 🥺🥺🥺
Elenafra Doğumdan 1 ay önce eczaneden e vitamini alıp göğüs ucu ve çevresine uyarmadan uygulamak iyi geliyormuş. Göğüs ucu ve çevresini kalınlaştırıyormuş bir hemşire dedi uygulamayı düşünüyorum
anne_2 Melekk12 oğlumda göğüslerim çok kötü oldu herkesinki 3 günde geçti benimki 40ıma kadar sürdü resmen. O zaman gümüş kapak almamıştım bir komşumuz tarif vermişti bir tek o geçirdi. Aktardan alacağınız bir parça balmumuyla zeytinyağını eritin bir kaba boşaltın tam donmaya yakın ortalarına parmak basın göğüs ucu girsin diye donunca göğüslerinize koyun vücut ısısıyla eriyo zaten bir te o geçirmişti .biz avent in göğüs kalkanının kapağında yapmıştık ttam göğsüme göre olmuştu şekli tabi eriyince yağlı olduğu için göğüs pedinün üstüne koyup göğsüme koyardım sütyenin içinden çok iyi olurdu. Bu defa 999 ayar gümüş göğüs kalkanı aldım 37.haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum memnun olan çok kişi var . Pompa olarakta lansinohun elektrikli pompasından çook memnun kalmıştım ama pek fazla kullanamadım
zzeliizz Melekk12 kiwi babynin göğüs pompasıni kullanıyorum çok memnunum. Çekişi parçaları gayet güzel kaliteli, yedek parça falan da çıkıyor içinden. Gümüş kapak kullanmadım almayı düşünüyordum hatta ama anne sütü çok çabuk üreyen bişey . Kapağa dolup orda kalırsa Allah korusun enfeksiyon olup yara olma ihtimali var. O yüzden göğüs pedi aldım emici özelliği var diye. Herhangi bir nemlendirici sursen de aynı işi görüyo , göğüs ucu kremi ne dünya kadar para verdim ama gerek yokmuş. Sagimdan sonra kurulamıyorum pedi koyuyorym direk gayet iyi oluyo. Daha 10 gün oldu gerçi doğum yapali ilk hafta kabuk kabuk soyuldu. Ama geçti şuan iyi.
anne_2 Melekk12 999 ayar olanın üstünde saf olduğu için iyileştirici özelliği daha fazla yazıyordu bende o yüzden aldım araştırdım sordum kullananlara daha kısa sürede etki ediyormuş 🤷🏼♀️ inşallah işe yarar
Kvrckmom Melekk12 ben silveretta aldım gümüş kapak olarak 8. Aydan sonra takacağım. Philips avent elektrikli pompa aldım ikisi de tavsiye üzerine aldığım şeyler. Ama lansinoh da öneriliyor pompa olarak
Elfs Melekk12 gümüş kapak baby mom 999 aldım standart uçlu ama 28+4 oldum göğüs ucum da minicik büyüdü tutmuyor şuanda büyümezse nasıl olacak onu düşünüyorum
Mayacm Melekk12 dogum yapalı 27 gün oldu dogum yaptığım günden ıtıbaren phılıps avent gögüs kalkanı kullandım kesınlıkle hıc yara olmadı okadar memnunumkı ablamda vardı ondan aldım ben kesın tavsıye ederim gumus kapak kullanmadım ama bu kalkan mukemmel bısey pompa olarakta lansınoh elektriklı kullanıyorum kalkanı arastırın derım
Nilesea Melekk12 gümüş kapak silver moon aldım, baya araştırdım o ara yorumları iyiydi, hacettepe üni uzmanları tarafından üretilmiş, bir de 999 ayar saf gümüş olduğu için tercih ettim, diğer çoğu marka 925 ayar. Henüz kullanamadım bebeğim doğmadığı için.