Bende enfeksiyon varmış ve kumda döküyormuşum aynı zamanda. Kızıma hamileykende hamilelik boyunca enfeksiyon hep vardı çok şükür bi sıkıntı olmadı. Ama bunda sancım oluyordu. İlaç kullanmak istemedim. İyot ve nioli yağı aldım çok faydasını görenleri duymuştum. Bi litrelik şişeye 10 damla iyot damlatıp bigün boyunca onunla taharet aldım. Ertesi gün o su bitince nioli yağını 10 damla damlatıp onunla taharet aldım. Ve günde bi bardak suya 1-2 damla iyot damlatıp içiyorum hergün. İç çamaşırıma nioli yağı damlatıyorum bikaç damla. Ve su içmeye özen gösteriyorum. 3. Günüm bunları yapalı. İnanın o uzayan akıntım yok. Sarı yada koyu gelen akıntı yok. Ve enfeksiyondan yada kum dökmeden bilmiyorum belime ve kalçama bile sancı oluyordu oda baya azaldı. Daha enerjik hissediyorum. Ve daha 3. Günüm düşünün. Mutlaka tavsiye ederim. Enfeksiyon yoksa bile kaşıntınıza iyi gelir ve olmasınıda engeller. Nioli yağı ve iyot bulundurun. Eğer alamazsanız ılık ve sirkeli suyla taharet alın. Karbonatlı sirkeli su yaparak alın. Suyu ılık tutmaya özen gösterin. Kızımdada bu şekilde atlatmıştım. Şuan daha hızlı sonuç almak için iyot ve nioli kullanıyorum gerçekten şükürler olsun faydasını gördüm