tugbaacng Kızlar, eğer ayın 30una kadar doğuramazsam doktor doğurturuz dedi 🥲 Suni sancı, normal doğal sancımıza göre daha mı şiddetli, daha mı can yakıcı????
dddy tugbaacng açıkçası normal sancıyı deneyimlemedim benim doğumum fitil ile başlatıldı çok yoğun sancı çektim araştırmalarıma göre kendi sancısı olanlar daha rahat oluyormuş adı üstünde suni 🤷🏼♀️ Rabbim hayırlısıyla çok kolay bir doğum nasip etsin size 🌸
MuberraK tugbaacng ben kızımı suni sancıyla yaptım saat 6dan 11-30a kadar sancı çektim 10a kadar falan dayandım yani normaldi dayanılmaz değildi. Doğuma girmeden son 20 dk falan çok oldu oda ıkınıp bebeği aşağı itmemi sağladı. Ağrı eşiği herkesin farklı. Korkmayın. Kızım şuan 3 yaşında tekrar hamileyim inanın unuttum. Ne kadar acı çektim hatırlamıyorum. Tamamen güzel bi doğum olacağını düşünerek gidin☺️ Ve rabbiyessir okuyun hep çocuk çıkana kadar okumuştum ben.
Sulesaglam MuberraK bende sizinle aynı durumdayım sabah 7 de suni sancı takıldı 3 de doğum yaptım zordu baya ama şimdi unuttum kızım 3 yaşına gircek tekrar hamileyim
Sulesaglam tugbaacng 37 haftamda suni sancıyla doğum yaptım 8 9 saat suni sancı aldım zordu ama normal kendi sancım cekmedigim için hangisi zordur bilmiyorum