Es00raa Canpolat canm oda 1500 gibi bi rakam bn atqmiyorum qma Sen kullanfiginin fotogrqfini qtarmsin
Canpolat Es00raa Ben bu üçünü kullandım o kadar tutmuyordu ücreti kavanoz ilk çıkanlardan böyle büyük bulamayabilirsiniz onun yerine şuanda kadın erkek kavanozu çıkmış ufak boyu onu alabilirsiniz omefolıc yerine de fodega isimli vitamin muadili yani onu alabilirsiniz bu kadar panacea var zaten kadın erkek yumurta kalite arttırıcı
PrensesFiona Es00raa bir problem yoktu canım sebepsiz interfiliteydi. Balen markasını kullandım ben.Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yedim eşime de keçiboynuzu özü verdim çok şükür o ay Rabbim nasip etti.
minikkmelek Rmysmt Rmysmt evet bende eczacı fatih karagözden almıştım eşim ve ikimiz için kişiye özel hazırlıyor kısa sürede faydasını gördüm .
Rmysmt ErdoganGamze sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizde bugün başladık inşallah hayırlı sonuçlar aliriz tadını pek sevemedim ama yiyecez 😍
Rmysmt Canpolat gecen ay kovid geçirdik erteledik bu ay bi gidelim bakalim bugün karisimi kullanmaya da basladik inşallah faydası olur
Rmysmt Ayseee60 inşallah canım.benim sağlıkla kucağına al insallah bizde kullanmaya başladık bugün şifa olsun 🙏🏻 belki aşılama da da yardımcı olur yumurtalarım kaliteli gelisir
PrensesFiona zozmes0704 ben 5 haftalıkken koronaya yakalındım o yüzden kullandım bir sıkıntı olmadı ama herkeste nasıl bir etki gösterir bilemem