Merhaba kızlar var mı aranız da son 100 olan? Bı zamanlar bebek olsun, ne zaman olacak diye gün sayarken şimdi Rabb’ime şükürler olsun oğlumun doğumuna gün sayıyorum. Size azıcık hikayemden bahsetmek istiyorum… 2.5 sene oldu evleneli, evliliğin 1.yılında hiç korunma olmadığı halde bebeğimiz olmayınca hastaneye gittik hsg çekildi rahim de perde, şekil bozukluğu ve darlık çıktı. Doktor ameliyat dedi gün aldım ameliyat oldum. Ameliyattan 1 sene sonra gene gebelik olmadığı için hastaneye gittiğimde bana sebepsiz infertilite olduğunu tüp bebek yada aşılama yaptırmam gerektiğini söyledi doktorlar. O ay hamile kalmışım resmen mucize bebekti benim için fakat bebeğimi öğrendikten 1 hafta sonra düşük yaptım hevesim kursağımda kaldı. Ama bi yandan seviniyodum her ne kadar düşük de olsa 2 sene sonunda hamile kalabilmiştim. Düşükten 2 ay sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim şu an da bebeğim 25+5 oldu şükürler olsun. Size zaman az olabilir 2.5 sene diye ama bana bir ömür gibi geldi hele etraftaki laflar, söylenen sözler, bi yandan kendimi suçlu hissetmem de cabası sorun ben de olduğu için eşime üzülüyodum hatta boşanalım bile diyordum. Ama Allah razı olsun eşim bı kere bile beni kıracak bişey söylemedi hep olur vs diyodu Rabbim de çok şükür nasip etti darısı isteyen herkese inşallah. ( Ha bu arada etraftan duyduğum bütün bitkisel şeyleri de denemeden edemiyodum özellikle çakşır suyunun bı faydası gerçekten oldu mu bilmem ama kullandığım 2.ay hamile kaldım ) Ümidinizi kaybetmeyin herşeyin elbet bir zamanı vardır