Bebetoveannesi 11+0 olduk bugün kontrol vardı doktor bir tahminde bulundu ama kesin olarak bir daha Kİ kontrolde belli olur dedi tecrübeli arkadaşlardan tahmin alabilir miyizm @Bir_abla özellikle sizden bir tahmin bekliyorum ☺️🥰 
Mir03 Bebetoveannesi Bende bugün kontrole gittim 12+1 olarak tahminde kız dedi bir dahaki kontrolde net söylicem dedi hakkımızda hayırlısı olsun🥰
Mlkysf Bebetoveannesi sanki ortada ufak biseyler var gibi ama bazen vajina kabarikligi olabiliyor bu haftalarda ama ben erkek diye düşündüm hayırlısı olsun hakkında
Mlkysf Mir03 bebiş de güzel poz vermiş demekki ❤ dr tahminde bulunabilmiş.Bana 12+0 da yandan bakınca erkek gibi alttan bakınca kıza benziyor emin olamadım dedi bacak arasını göstermedi doğru düzgün 😀
Bebetoveannesi Mir03 hakkımızda hayırlısı insallah canım 2 buçuk yaşında kızım var bi oğlum da olsa fena olmaz ☺️
Bebetoveannesi Mlkysf evet doktorda böyle dedi yani bi pipi gördüm gibi ama bi dahaki kontrolde daha net belli olur dedi ☺️
Mlkysf Bebetoveannesi yandan bakınca da çıkıntı görünüyormuydu canım.Bana dayandan bakınca erkeğe benziyor dedi alttan bisey göremedim boş gibi emin olamıyorum.dedi
Bebetoveannesi Mlkysf valla o kadarını söylemedi ama alttan yandan baya baktı öyle tahmin de bulundu kesin değil bir daha Kİ sefere daha net derim dedi
Deletedmom547899 https://resimyukle.io/r/TK3IiLDIfn benimki de ikili taramada 12+3 böyleydi.Devletteki doktorlar az konuşuyor sormadım hiç.meraktan catlayacagim
Bebetoveannesi Deletedmom547899 canım ben senin yerinde olsam özele bi giderim büyük bebişin öğrenirsin bence