Ekilemradahuc Kızlar 18 haftalık hamileyim ateşim çok yükseliyo 39 dan aşağı düşmüyo parol içtim ılık duşa girdim üstümü de açıyorum faydası yok varmı bildiğiniz yöntemler bebeğim için endişeleniyorum yardımcı olurmusunuz
Tugbadmr Ekilemradahuc ateşiniz neden yükseliyor ki enfeksiyon filan mı var ? Ben de parol içiyordum sık sık koltuk altı ayaklar eller kol ve bacak eklemleri enseyi su ile ıslatıyordum ancak öyle düştü . Sirkeli su tam tersine şoka sokup yükseltiyor diye biliyorum ama yine bir araştırın
Ecenurcevik Ekilemradahuc canım eğer düşmediyse yorumda yazan arkadaşlar gibi ateş neden kaynaklanıyor enfeksiyon da ateş yapar hanilelikde çok sık olan biley enfeksiyon bi acile git istersen serum yaparlar kanına bakılır neden olduğu hiç yoktan belli olur idrar yolu enfeksiyonları da ateş yapar
Mylove Ekilemradahuc Çok saçma gelecek ama denedim oldu zeytinyağı ile sarımsağı 30 dakika bi kasede beklet sarımsağı ezcen tabiki Sonra ayağının altına sür sıva sitreçle çorabını giy aşırı saçma gelmişti ama oğlumda denedim çevirmen ateş hep tavan dı düştü pis bisey değil tatlım dene umarım faydasını görürsün 🙏🙏
Ekilemradahuc Villanelle eşim üşütmüş hastaydı ondan bana geçti bağışıklığım düşük olduğu için hemen kapıyorum Tugbadmr
Ekilemradahuc Tugbadmr hepsini denedim işe yaramıyo hastaneye de gitmek istemiyorum test yapıyolar eminim covid olmadığıma bide parol iç diyolar onuda zaten içiyorum
Tugbadmr Ekilemradahuc bence o zaman gidin test yapsınlar bir şey olmaz ona göre vitamin başlarsınız aksi daha kötü bende covid oldum doktorum ona göre vitamin verdi böylesi daha kötü düşmüyorsa