Ozlm0916 acemianneee_31 canım 20 haftada yapılıyor diye biliyorum ben saglik ocagi bana 20 haftalikken gel dedi
irem-Dora acemianneee_31 beni 20.haftada çağırmıştı sağlık ocağı, ikinci de bir ay sonra 24 de oldu canım
Nermin_nur1 acemianneee_31 canım genelde 20 haftada olmuş herkes ama sağlık ocağı bana 6 Mayıs’ta tarih verdi o zaman 28 hafta oluyorum anlayamadım
acemianneee_31 Ozlm0916 beni aramadılar da 13. Haftamda gittiğimde 17 de gel dedi ama burda hep 20 deniliyor o yüzden kararsız kaldım
acemianneee_31 irem-Dora bende 20 ye kadar bekliyim o zaman ama ben 13 de gittiğimde 17. Haftada gel dedi
irem-Dora acemianneee_31 öyle dediyse o zaman git canım, bazıları da 18 de falan oluyormuş. Sıkıntı olacağını sanmam
Gizem1257 Bebegin hareketlerini hissettiğiniz andan sonra yapılabiliyor diye biliyorum beni de 20 de cagirmislardi ama 🌸
acemianneee_31 Nermin_nur1 evet Ya insanı aydınlatmıyorlar ki bizim buradakiler de bi değişik 28. Hafta da ikinci doz olman gerek diye biliyorum kafalar baya karısık
Pyrz_07 acemianneee_31 bende meraktan gidip sormuştum 20. Haftada yapıcaz dedikler haftaya olucam inşallah