Sdt3456 Kızlar prilam kullanan varmı aranızda. Sabah kalktıgımda ac içtim ardından yemek yedim bulantım hala var fayda etmiyor gibi
nurnur13 Sdt3456 sabah bulantılarınız oluyorsa gece yatmadan 2 adet içmeniz gerekiyor, gün içinde bulantılarınız devam ediyorsa tok karna 1 adet almalısınız. Günde 4 adete kadar izin var.
Deletedmom547899 Bende 7 haftada başladım 12.haftada bıraktım.Oyle aşırı faydasını görmedim.suan hala ara ara midem bulanıyor ama tutuyorum kendimi evde olduğum için.Doktor gece uyumadan 2 tane sabah bir tane için demişti bide böyle deneyin isterseniz
Berfin_35 Ben hamileliğimin İlk haftasından beri kullanıyorum 24 haftalık oldum hala da kullanıyorum çok iyi geldi bana ben gece kullanıyorum gece kulanirsan daha iyi olursun belki bi kerede öyle dene 😌
eylulummmm @Sdt3456 gece yatarken bende 2 tane iciyodum hep canım 14. Haftaya girdim sanki yavaş yavaş kesiliyo gibi artik tam kesilmedi ama daha rahatladim o ilacda tam etki etmesede baya faydası oluyordu
Mimii94 Gece yatarken icmek daha onemli. Ilk defa gece icmeyi unuttum bu sabah ilk defa kustum hamilelik boyunca. O tutuyormus beni geceden almayi deneyin bence cok bulantiniz varsa gece 2tane de alabilirsinz