Hifaberra https://imgyukle.com/i/EpkFDN bebeğim yine göstermedi kızlar. 14+4 yeni fotoğrafımız. Tam cuma vakti gitmiştik dua pozisyonunda durmuş miniğim sanki 🌸
Mevaninannesiii Hifaberra benim bebe her gittiğimde böyleydi secde pozisyonunda da oluyordu cinsiyetimiz kız 🙈🌸
Dolunaybelinay Hifaberra ben 13+1 de gittim hemen gösterdi doktor direk kız dedi. Bugun 14 olduk. Tabiki yine de emin olmak için haftaya tekrar gidecem
Happymami Hifaberra benim kizim da ne zaman gitsem hep yüz üstü yatıyordu en son biraz yürüdükten sonra gösterdi 🎈🎈 Doktor hiç tahmin yapmadı mı kıza benziyor sanki 🌸
Eceguldemir55 Hifaberra maşallah ne güzel sanki dua ediyor 🥰 pek anlamıyorum ama erkek gibi duruyor hayırlısıyla gelsin inşallah ♥️
Betus32 Hifaberra biz geçen gittik eliyle orasını tutuyordu 🤣🤣gülmekten öldük erkekmiş ucu azda olsa gözüktü. Doktor da güldü baya bebekler yapar böyle dedi. Sanki bu da erkek gibi
Hifaberra Hifaberra @Bir_abla @Bebiscann @Sermec27 @BIR_SIYAH__HIAYESI63 Kızlar bakar mısınız öğrenemedim yine