neslihanblqn Kızlar tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür fakat, 7+4 iken bebeğimin kalp atışını duyamadik göremedik te doktor kilodan dolayı görmemis ve duymamış olabiliriz dedi salı günü tekrar bakacak son kez 😥 sizler kaç haftalık duydunuz kalp atışını
hemsiree neslihanblqn kız benim bebek daha dün gösterdi 7+5de. ama şöyle ki geç döllenme imiş yani sata göre daha küçük şu an
Ozlm0916 Icini ferah tut canım duyarsın inşallah elini karnına koy bebeğe sürekli dualar oku rabbim korur allahın izniyle 🥰 ben 7 +3 te duymuştum 🥰
mrs-nobody neslihanblqn canım hiiiç stres yapma kilodan kaynaklı olabilir gec duyulması, tüp bebekte de döllenme değil de gec tutunma olabilirrr 🥰 kalp atışı görülmedi mi peki? Benim böyle göz kırpması seklinde pıt pıt attığı görülmüştü sesi cok azdı ama ilkinde ondan soruyorum
Villanelle neslihanblqn karından baktiysa erken diyecektim ama vajinalde kalp atışı duyulmasa da görünürdü diye düşünüyorum. Benim de tüp bebek ile oldu. 6+4te vajinal kalp atışı göründü
neslihanblqn Villanelle Villanelle biraz kilom var doktor ondan dolayı da görememiş olabilirz ondan dolayida duyulmuyor olabilir dedi salı günü belli olcak 😔
neslihanblqn mrs-nobody yok canım çok net görünmüyor kilomdan dolayı da zaten inşallah salı günü son kez bakacaklar duyulur inşallah 😔