Aysila-1 Kızlar 35 haftalık hamileyim yemeklerden sonra çarpıntı yaşıyorum gebelik şekerim var diyet yapıyorum ona rağmen çarpıntı yaşıyorum ağır da yemiyorum covid geçirdim 2 hafta oluyor onunla mı alakalı bilmiyorum ama yaşayan var mı benim gbi
Polenpolen52 Aysila-1 evet dun biriside yazmıstı canım kalpte çarpıntı yemekten sonra oluyor normal , soda için yemek sonrası evde yuruyun
Ceylin680 Aysila-1 bende yasiyom sanki kalbim çarpıyor.aslinda o mide sürekli yandığı ve yeri küçüldüğü için her yemekten sonra bir kalp çarpıntısı bir nefes alamama bianda bir bayılma hissi oluyor .inşallah bebekler doğunca geçecek bende 33 haftama bu gün girdim aynıyım uyku yok oturmak yok yemek sanrasi çarpıntı azkaldi hayırlısı ile kucağıma alınca geçecek 🌹🤲☺️
Derininannesi_ Aysila-1 covidden sonra kalp çarpıntım hiç geçmedi kuzum inan öyle kötü ki yatıp kalkamıyorum azcık yürüsem nefesim gidiyo
YasemenK Merhaba, bende covid geçirdim 22 haftalık hamileyim. Kalp çarpıntısı konuşurken yorulma nefes nefese kalma hepsini yaşıyorum. Doktorum normal dedi covid geçirdiğim için. Ve kansızlıkta bu şikayetleri yapıyor çok geçmiş olsun
Mnk16 Covid olmadım ama artan kan hacminden dolayı çarpıntının normal olduğunu duymuştum hamilelikten kaynaklı yani bende de oluyor temiz hava alıp uzanıyorum o şekilde yarıştırıyorum bol su falan
Thurkan29 Ceylin680 Bende 35 haftalık hamileyim.Her yemekten sonra baş dönmesi çarpıntım oluyor.Ellerim uyuşuyor.Bayılacak gibi oluyorum.Kalp ilacı kullanıyorum.Yoksa sakinlemiyor
Ceylin680 Thurkan29 geçmiş olsun benimki geçiyor en fazla 1saat sürüyor.bu 2.gebelik ilkinde hiç yaşamadım böyle bişey her bebek farklı