Mucizeannesi28 Nasıl gidiyo hamilelik bebeklere. Karşı bağ kurdunuz mu yoksa bn gibi hayal kurmak dan krokuyo musunuz endiseleriniz var mi
Esra33-34 Mucizeannesi28 11+3 mide bulantılarım kusmalarım komple kesıldi bugün daha iyiyim ama progestan kullanmaya devam edıyorum kanamam yok on gun önce ufak leke geldı kahve. Fitili kullandım bıraktım 10 gunluktu zaten. Ertesı güne tırnak ucu kadar leke geldı tekrar başlandı. Ağrım sızım bıseyımde yok anlamadım neden böyle oluyo bebegımde sağlıklı gayet.
Hayalim1234 Mucizeannesi28 haftaya benimde ikili tarama testim yapılacak güzel düşünüp dua ediyorum herşey güzel olacak inşallah bu sefer
nazosss 11+4 olduk. Benim biraz endişelerim var açıkçası. Haftaya ikili testim var. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Bulantı ve çok baş dönmesi yaşıyorum. Suratım mayın tarlası oldu 🥲
Mucizeannesi28 nazosss Benimde aynı hani bu haftalar en riski zmanlar ya insan gebeliğin den anlamiyo ya
Arzutyfr Bende 11+3 deyim. Bugün muayene olduk bebeğin keyfi yerindeydi kendini epey gösterdi bize 🥰 Doktor vitaminler yazdı. İkili tarama, üçlü tarama vs onları araştırıyorum benim ise ara ara mide bulantılarım var umarım yakın zamanda geçer 🙏
Mucizeannesi28 Arzutyfr İnslalah canım benim çok yok hafif sablari oluyo tamam benim bel agriis kasık ağrısı çok oliyo ya
-SirinByksc- 11+2 benimde ara ara mide bulantım oluyor onun haricinde rahat bi süreç geçiriyorum haftaya ikili tarama testim var
Mucizeannesi28 -SirinByksc- Benim riskli bir gebelik geçti hep Allah’ım bundan korusun haftaya benimde testim var malum 3 gün doktorlar grevde bnde perşembeye aldım randevu
Mucizeannesi28 Esra33-34 Benimde Allah’a şükür lekelenme kesildi hani ama bel ağrısı ve kasık ağrısı devam ediyo benim bn ağızdan alıyorum progestani bide iğne kullanıyorum bide ecopirin 150 bnde anlamıyorum tek bebeğim iyi olsun diyorum artk
Anne88 Mucizeannesi28 suanlik çalışıyor olarak görünüyor özele gidiyorum da belli olmaz tabi kar sartlarindan İstanbul’dayım da ne olur bilemiyorum canm