mrkr Kızlar normal mi, bugün karnım inanılmaz kasılıyo, erken haftada neden kasılma olur , benzer durum yaşayan var mı 😐
ipekveatlas mrkr o haftalarda normal rahim büyüyo kendini hazırlıyo adet olacakmışsın gibi ağrılar sancılar kramplar hepsi geçicek sonradan
mrkr ipekveatlas çok teşekkür ederim, gerçekten Allah razı olsun içim rahatladı.🙏🏻 Hem adet sancısı çekiyorum kaç gündür, hem de bugün inanılmaz kasılıyorum korktum ..
mrkr Meryy69 bel ağrım yok kanamam da yok canım çok şükür . Adet sancım vardı geçen günlerde , bugün de kasılma olunca korktum 😕
Sumoz Çok normal canım rahim genişliyo baskı yapıyo regl ağrısı gibi ağrıları sancıları her gün yaşayabilirsin zamanla geçecektir kanaman yoksa endişe edecek bir şey yok :)
Meryy69 mrkr gönlünü ferah tut psikolojik olarak korkunu endişeniz kontrol etmeye çalış hamilelikte en büyük düşman önce korkularımız kendi kendimizi etkiliyor uz rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Mimii94 Ben 8.haftadayim ilk gunden beri agrilarim var hic gecmedi kanama yoksa normal dedi doktor🤷🏻♀️ Insallah sizinki gecer