minikpandammmm Kızlar ara öğünlerde süt elma rendesi ve yulafi pişirip tarçın ekleyip yiyorum. Besin değeri vitamin vs yüksek faydalı diye düşünüyorum. Ama her gün yemenin zararı olur mu ki ? Benim gibi sık tüketen var mı?
ruya92 minikpandammmm aksine yulaf bebek için çok faydalı bende sizin gibi tüketiyorum hem tık tutuyor hem bebeğe faydalı hemde kilo aldırmıyor daha ne olsun 😂 benim diyetisyenim her öğüne eklemem gerektiğini söylüyor bu yüzden rahat rahat tüketebilirsiniz❤️
scentburcu61 minikpandammmm yulafı sütle pişiririm öyle çok severim ki aksine çok da faydalı muzlu ve narlı favorim 🤗
Mysaa minikpandammmm aslında bende merak ediyordum sorman çok iyi olmuş sağol 😊 gebelikten önce tüketiyordum ben pişmiş sevmiyorm , sütle muz kuruyemiş vs öyle yiyordum ama bi zararı olur mu diye bu aralar kestim yoksa valla yemeye devam etmek istiyorum 😀
mucizem42 minikpandammmm bende yapayım bende de var yulaf da ben hiç sevmiyom yemesini elmalı filan belki güzel olur
minikpandammmm scentburcu61 ben de muzla da seviyorum elmalı favorim ama 😀🙃 27 haftalık olduk sık sık yiyorum
minikpandammmm Mysaa. Zararı yok galiba canım ben en baştan beri yiyorum. Sadece ilk 3 ay içine tarçın koymamıştm. Şimdi 27 hafta olduk tarçın da ekliyorum. Vitamini bol bebislere de iyi gelir inşallah
minikpandammmm mucizem42 valla ben muzlu ya da elmalı pisirince tarçınla harika oluyor . Çok seviyorum vitamini yok yüksek inşallah bebislere de faydalı olur
Ayse1608 minikpandammmm Bende çok severim gün içerisinde ekmek tüketiyorsan ekmek oranını azaltabilirsin canım.2 yada 3 yk yulaf 1 dilim ekmeğe eşit ☺️
minikpandammmm Ayse1608 tamam canım tam buğday yiyorm ekmeği ama azaltmaya çalışırım 😄😁 27 haftalık olduk pek doymuyorum xok acıkıyorum hahah azaltabilirm umarım