deletedmom6295 Tugbaefran rabbim yardımcınız olsun öbür doktora kalsa sonuçlar çok daha vahim olabilirdi Allah korusun
GamzeCan Tugbaefran çok geçmiş olsunn canım benim😔 üzülme olur mu Allah hayırlısını verir🙏🏻 Böyle olupta sonra hemen hamile kalıyolar genelde. Sende de öyle olur insallah 🙏🏻 İlerde öyle güzel bi bebişin olur ki iyiki dersin cnkü öyle olmasa bu olmicaktı diye düşünürsün hic sıkma canını olur mu Allah yardımcın olsunn🙏🏻🙏🏻
elifiii Tugbaefran her şeyin iyi olacağını düşünün lütfen. Buraya yazmanız, başka doktora gitmeniz bile iyiliğe dair bir işaret. bu süreçte kadın- erkek farketmez kimseyi dinlemeyin. Dualarımda olacaksınız. İyi haberlerinizi bekliyoruz,
GokceGenc Tugbaefran cnm cok gecmiş olsun sanırım iğne vuruolar vucut atsın die dış gebelikte bi kaç doz vurulabiliosn die biliyorum.. hayrlısı olsun kuzum.. tuplrıne zarar gelmeden atltrsn inşallah canım.
4283eslem Tugbaefran sakin hmn karar verme doktorlarada güvenme 1 hafta bekle banada diş gebesin kürtaj yapcaz dediler 1 hafta sonra kese göründü şimdi bebeğim kucağımda sakin bir kaç doktora görünmeden karar verme çoğu doktor bildiğinden konuşmuyor sahit oldum
slcn Tugbaefran kimyasal olsa düşer bu kadar yükselmez başka bi doktora daha gidin banada özeldeki bi doktor öyle demişti alırız demişti ama sonra biraz bekleyip devlete gittim kalbi 8. Haftada attı ve şuan 39 haftalık hamileyim :) kese 11 binde gözükmüştü :)
Bekleyenler Tugbaefran ben de dış gebelik yaşadım. Ameliyat oldum. Sağ tüpüm alındı. Aşılama ile hamile kaldım. 28.haftamızdayız çok şükür. Allah büyük strese sokmayın iyi doktora gidin alanında uzman
Gulcin67 Arkadaslar 4 ay önce evlendim. Ilk ay hic test yapmadim enfeksiyonum vardi doktora gittim kan verdim beta hcg 16 cikti doktor hamilesin ama daha cok yeni dedi. Adetime de 3 gun vardi 4. Gunu adet oldum. Dusuk dediler .kan dada 3 e dusmustu zaten. Esimle cocugumuz olsun cok istiyoruz.ondan 3 ay sonra yani 4. Ayimizda Adet olmadan idrar testi yapalim dedik 2. Cizgi silik cikti doktora gittik hcg 22 cikti buyuk ihtimalle hamilesin dediler. Bu katlanacak dedi doktor oran icin. 2 gun snra 18 e dustu doktora gittik. 1 sonrada kadin doguma gittik 16 ya dusmustu doktor yalanci gebelik dedi.cokta istyorduk cocugumuzun olmasini. Esim bana uzulme sakin yine olur dye moral.veriyor pskolojim cok bozuk.hasta ne zaman olurum kurtaja gerek yok sanirim.cocugumuz olurmu bole olupta bebisi kucagina alan varmi.yardim edin lutfen .skinti bizdemi neden bole oluyor.