Esmalpaslan66 Doktora gittim bu gün ve rahimim tersmiş onu ögrendim hastalık filan olmadığı sürece normalmiş öyle olan var mi????ve bebeğimi gördüm çok şükür💕
Cesurizmir Esmalpaslan66 benimde ters canım. 7 yaşında bi oğlum var ve şuan 16 haftalık hamileyim.....
Goncitos Beennn. Ben de öğrendiğimde çok şaşırmıştım ama hamileliğe etken değilmiş çok şükür. Sağlıkla al bebeğini kucağına😘
Goncitos Esmalpaslan66 evet bu ilk bebiş keseye bakarken dedi rahmin ters o yüzden biraz zor görülüyo demişti
Seyda- Esmalpaslan66 evet nts ye bağlandım çok şükür onda bişey çıkmadı idrar testi yaptık onda belli oldu doktorum ondan olduğunu söyledi
Esmalpaslan66 Goncitos aynen canım bana da ultrason yaparken dedi çok bastırıyordu Rahim ters dedi zor görülüyor ama korkulacak bi şey YÖK dedi ilerleyen zamanlarda normal halini alıyor dedi hemen hamile kalabildin mi kimisi diyor ters olan zor hamile kalıyor dıyor
Goncitos Evet çok şükür bundan önce bi düşüğüm oldu ama ikisi de ilk aydan oldu zor olmadı. Bana da doktor dedi zor oldu mu hamile kalman diye bazen zor olabiliyomuş. Senin nasıl oldu
Esmalpaslan66 Goncitos geçmiş olsun canım bnde hemen kaldım çok şükür 4 ay sürdü öyle zor olmadı şükür