haticerabia45 Fatmanzlm ama.vucudumuz istiyo demek ki belki de A vitamini eksiğimiz mi vardı ay kafamda deli sorular 😩 ben çok yedim şu 20 haftalığım ama ya bişey olduysa anormallik veya leke Allahım.korusun
Canpolat Fatmanzlm ben doktoruma sordum ciğeri çok severim ye dedi bişiy olmaz dedi iyi pişmiş olsun dedi aksine kansızlığı olan hastalarıma öneriyorum dedi Prof doktor 😀
Fatmanzlm Canpolat hepsi ayrı bi dünya 😂 hangi birine inansak ben de şimdi doktora gidiyorum sorayım yazarım buraya 🙄
Canpolat haticerabia45 bende netten görüp dedim doktora bakma sen nete et ciğer hepsi kan Demir yapıyor aksine ye dedi benim annem önüne gelen herşeyi yemiş pamuk gibi bembeyazım leke yok bi değişim yok şükür 😀
haticerabia45 Canpolat ay ne güzel ya eskiden onu yeme bunu yeme mi varmış.bende sordum doktoruma bişey olmaz ama genede fazla yememeye bak dedi ☺️😂
Novaa Fatmanzlm Stres yapmayın o daha kötü, az miktarda yemekten bir şey olmaz deniyor. Uzunca bir süre tekrar yemezsiniz. Yediğiniz zamanda 2-3 minik parçayı geçmesin tabii😇
Nasaearth Fatmanzlm benim kurban bayramına denk geldi 5 haftalıktım bilmiyodum yenmeyeceğini girdim çıktım ciğer yedim değerlerimizde bi sıkıntı yok çok şükür ama leke olayını doğunca görcez
Ayseyllmz haticerabia45 artık dikkat edersin özellikle ilk hamilelikte herşey acemiliğe denk geliyor keşke bizi yönlendirip yardımcı olacak birileri olsa etrafımızda 🙂
haticerabia45 Ayseyllmz benim ilk değil canım ama inan ilk kez duydum.tamam dokunmamiz leke olur konusunu duymuştum ama a vitamini açısından zengin ve bebeğe zarar verebileceğini hiç duymadim
Ayseyllmz haticerabia45 A vitamini fazla olduğu için işte bende yedim ya bişey olmaz çok abartmamak lazım ama 2 kaşık bisy yapmaz ben bilmeden yemiştim hamileyken😂