Neclaaaaa leylaacar011_ Leyla var gibi valla çok yeni ye benziyor ❤️ hemen Bi konuşma açıp sor lütfen benden daha iyi bilenler mutlaka vardır kusura bakma bildirim gelmedi görmedim
Neclaaaaa leylaacar011_ çok yeni gibi duruyor inşallah Allahım vardır inşallah senden ben daha çok heyecanlıyım sanırım 😄
Miray31 leylaacar011_ inşallah vardır🙏 şuan peki hangi belirtiler var Leylacim 🥰bende şuan kanama var ama kahvrengi gibi kan verdim başta çıkmadı şimdi 6 gün geçti üstünden salı test verecem dua et banada 🌺
leylaacar011_ Miray31 bnm de 5 gün gecikme de çıkmadı 11 gün gecikme ede kan verdim tekrar dün gördüm sonucu
Miray31 leylaacar011_ bende şuan adet gibi kanama oldu ama ped dolmadi kesik kesik ilk pembe sonra kahverengi oldu hiç anlamadım kendimi
Neclaaaaa Miray31 hamilelik oldu mu kanama öyle olmaz canım nadir rastlanan üstüne görme var o olabilir çünkü adet olduğumuz da rahim kendini temizler ya ondan ben erken öğrendim tam da böyle yerleşme zamanında adet oldum hüsran a uğradım
Nurrrolli Kızlar göğüslerimde bi ağrı var ve aşırı halsizim yani normalde hiç böyle bi ağrı olmamıştı göğüslerimde sizde hamilelik belirtisi mi
Nurrrolli Neclaaaaa bugün 15. Temizlik günüm 5 günüm var yok yapmadım ya yani negatif çıkar diye artık yapmakta istemiyorum ama işte
Neclaaaaa Nurrrolli benim gibi yapma da canım ben hamileym sandım adet den önce test yaptım baktım çift çizgi çıktı kan da çıktı ama yerleşme olmadığı için adet oldum hayallerim yıkıldı
Merve_49 Bende yaptım silik çizgi çıktı ve kan tahlili verdim hemen pozitif çıktı ama HCG değerim düşük 12.4