Kevser4727 13.haftada bize de kız dediler sizce değişir mi😃 boşuna kıyafet almıyım 
Sltn0 hmyra95 benim de öyle, 12. Ve 16. Haftalarda kız dendi (12. Haftadakini doçent perinatolog demişti) 19. Hafta gittiğimde erkek dendi😅 ve dediğiniz gibi bacak arası boştu
hmyra95 Sltn0 banada 13. Haftada kız olabilir dedi ve bende öyle hissediyorum bacak arasını boş görünce şuan 18+3 deyiz bakalım haftaya detaylı var sonuç ne olacak☺️Sizin fotoğraf var mı 12 ve 19 haftanın fotoğrafları
Sltn0 hmyra95 Maalesef doğru düzgün fotoğrafımız yok desem yeridir, genelde hep sırt dönük ya da gövdeden yan… 😇 Anlık olarak ne görüyorsak onunla kalıyoruz. Benimde haftaya detaylı var, orada belli olur dediler, bakalım… 🥰
Edayslm Hande1nur ayyy benimde 12 de hafif cıkınti var dedi 13 de kız dedi bacak arasj boştu şuan bi emin olamadım ama🙈🙈
charlottececi Ayse_tusem_buglem adım adım annelik ti sanirim 😄 baktirmamanizi oneririm. İnsan merak ediyo biliyorum:)
Ayse_tusem_buglem charlottececi yok bende baktirmis bulundum da 😅 genelde doğru çıkıyor tahminleri ondan sordum size
charlottececi Ayse_tusem_buglem valla benim ikisi de erkek iste cocuklarim yanımda ikisine de kiz dedi. Cok umutlanmistim ve ulturason fotograflari 12 hafta ile uyumluydu ve bir suru fotoğraf attim netti hepsi. :) zaten %50 ihtimal var tel gebeliklerde benim ikiz. %33 tu ihtimal. Onu da birini bile tutturamadi 😂
Kbra_122 charlottececi bnde 19 hafta 2 günlüktü öğrendm şimdi bnde şüphe ettim bak değişirmi acaba diye
Ayse_tusem_buglem charlottececi bilmiyorum hayrlisi olsun banada kız dedi ama ben önceden konuşmuştum doktor kız dedi diye 😅sizi görünce bilemedim şimdi.saglicakla alin kucağınıza 🥰
charlottececi Ayse_tusem_buglem ben aldim 52 gunluk ikizlerim darisi sizlere olsun saglikla kucaklayın insallah ☺️🙏🏻