nazosss Hamişler evde evcil hayvanınız var mı, varsa neler? Benim 1 tane muhabbet kuşum var. Çok çenebazdır kendisi 🧿 😄 Doktorunuz bir şey dedi mi ayrıca benimki sorun olmaz dedi. Bazıları dışkılarına dikkat edin diyor da.
Bebiscann nazosss ben hamileyken evde 5 muhabbet kuşu vardı biri benim aşkımdı ve gece gündüz kucağımdaydı öpüyordum kokluyordum hicbisey olmadı valla
pelince34 nazosss iki dişi kedim bar ellerinizden öper. İkisi de minicikti geldiğinde. Şimdi biri 7 diğeri 3 yaşında. Bal evlatlarım onlar benim ❤️
Pembekurdele nazosss benimde muhabbet kusum var dıskısına dikkat edin baska sorun olmaz tabi astim vs nefes darliginizda gebelikte gelismediyse 🌸
Hbeyzab1 nazosss benim de dişi kedim var pamuk 🌸 hamile şimdi ikimizde hamile hamile yatıyoruz onun doğumu çok yakın heyecanla bekliyoruz 😂
nazosss Pembekurdele kuşu bilirsiniz dakika başına salıyor 😂😂😂 ister istemez dokunuluyor inşallah bir şey olmaz 😊
Htcnal nazosss Benim de kedim var , hamileligim biraz zor gectigi icin annem bakiyor , dogumdan sonra geri alacagim insallah🤗