Cansucgn Kızlar lütfen yardım edin normalde otrivine kullanıyordum hamilelikten öncede sorunum vardı ne kullanıyorsunuz ne iyi geliyor ?? Otrivine kullanmadığım sürece tamamen kapalı 0 nefes alamıyorum başka çözüm öneren var mı
Derininannesi_ Cansucgn ben iliadin kullanıyorum baska türlü açılmıyor hatta eskisi kadar bile açılmıyor artık aşırı tıkalı doktorum zararı yok sadece senin burnuna zararı olur bağımlılık yaptıgı için dedi bende kullanıyorum cok zorlanıyorum hele de iyi ce ağırlaşınca geceleri ölüm gibi
Ozseee Cansucgn hamileliğimden beri kullanıyorum otrivine başka çare bulamadım çünkü hiç açılmıyor burnum
Nessozz Cansucgn her ilacı kullanmayın doktorunuza danışmadan. Benimde 2 aya yakın sürdü feci bir burun tıkanıklığım vardı okyanus suyu okaliptus yağı çift yastık ne kullandıysam fayda etmedi. Doktorum yapacak bişey yok demişti sadece %100 doğal okyanus suyu sprey verdi ama o da işe yaramamıştı 😂😂 2 ay sonra kendiliğinden geçti.
tugbacicekdagi Ben okyanus suyu kullanıyorum paketler halinde şişeye döküp üstüne su döküyorum ama otrivin kadar asla olmaz gibi geliyor genede deneyin bi derim