SweetBaby bayanlar göbeğim çok kaşınıyor ilk zamanlar önemsemedım ama şuan çok kaşınıyor ve vücudumun belirli yerlerinede gelmeye başladı ne iyi gelir ne geçirir lütfen yazın
Baloglumveannesi SweetBaby çatlama belirtileri canım nemlendirici yada doğal yaplardan sürebilirsin ama çatlatlayacağı varsa naparsan yap boşş 😣
Sselins SweetBaby daha iki gün önce ben de öyleydim yarın sabah ilk işin en yakın sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırmak olsun sonuçlarını da doktoruna mutlaka bildir olur mu ? —ALT ..AST ..GGT..ALP..BİLİRUBİN TOTAL VE DİREKT bunlara baktır olur mu ?
lailala SweetBaby mümkün olduğunca kaşındığında nemlendirici sürün ve kaşımayın 🛑 iki hamile arkadaşım kaşıdığı için göbeğinde kaşıma hizasında boylu boyunca çatlak oluştu yırtıyor deriyi anlayacağınız zaten hassas bi durumda şu an o bölge 📌
Baloglumveannesi SweetBaby aynen benimde 37+3 bu zamana kadar olmadı daha olmaz dedim geçen banyodan sonra aynada kalçamı bi gördüm şokk geçirdim resmen çöktüm karnımda henüz olmadı ama olsada pek şalırmayacağım sanırım :)
SweetBaby Baloglumveannesi benımde yeni başladı karnımda çok şaşırdım olmaz dıye sevınmısdım ama tabı cevrmee bakarak yine iyi cokd egıl
SweetBaby Sselins bende okudum bi kaç yerde saglık ocagında yapıldıgını bilmiyorum hemen ilk işim yarın yaptırmak olcak